BTC USD 60,045.3 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cara-cara menghilangkan window genuien di PC anda

Bro_Izantie

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
928
Points
161
Salam...Firstly aku nak zahirkan kredit utk bro syafsp (Al-Fatihah kepada arwah) kita yg bagi ilmu ni..Aku tau, ramai masih trcari2 formula terbaik utk hilangkan/remove window genuien dari PC korang...Petang td aku dah cuba dan memang trbukti brkesan!!! Cuba la tanpa was-was k...maklum...:D:D:D

http://goo.gl/6cRDh

Kalau tak dapat, cuba jer link2 yg kengkawan bagi tu...
:)
cgrock:)cgrock:)cgrock

install benda ni

http://hotfile.com/dl/84510738/2b72de4/w7l195.rar.html

lepas install pergi kat website windows genuine, validate jer windows tu... :D hahahaha windows ko secara autonya da jd ori dan selamat Update tanpa masalah :D
ni ha aku share link dia harap2 bkesan utk semua geng2.. dlm tu ada vid tutorial dia skali

utk windows 7
Code:
http://www.multiupload.com/9J6Q61WKOP

utk windows xp, vista
Code:
http://www.multiupload.com/GORTTU84TJ

Code:
http://www.4shared.com/file/3WaysmD9/removewatt.html




cara2 nk buang windows genuien
1. download software "revo uninstaller".
2.dah install,klik start-program files-revo uninstaller-hunter mode.
3. nnt kuar satu logo macam crosshair kt penjuru atas desktop,drag logo tu dan halakan kt icon genuien (kt taskbar area jam).
4. (part ni aku xingat,hehe) plih je remove all,atau sama waktu dengannya..

harap dapat mmbantu..
 
Last edited:
Sponsored Post

Bro_Izantie

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
928
Points
161
ape benda ni? adakah remove wat juga?

Ala, yg microsoft detect kalau kita pakai perisian palsu tu la...kalau kantoi, skrin pc kita akan jadi gelap kalau window kita yg pirate punyer...hehehe
 

ckama33

Active+ Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
3,946
Reaction score
158
Points
33
TT, semua windows 7 ker atau yang tertentu jer leh remove?
 
Last edited:

sarialong

Active+ Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
3,116
Reaction score
1
Points
25
oo..buat masa nih aku pakai yg ori..tapi mana lah tau pas2 nih pkai yg palsu plak..anyway thanks TT
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
928
Points
161
Aku terbitkan thread ni utk senang dicari dgn google...heheheh
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register