BTC USD 19,136.7 Gold USD 1,624.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cara buat pinjaman rumah bagi yang blacklist

Sponsored Post

Boyfz

Freshie
Messages
3
Joined
Jul 27, 2022
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
check kat BNM dulu blacklist berkaitan aper.....klu ctos masih boleh insyalah....klu ccris..mmg xder harapan.....



klu blacklist ctos insyalah masih boleh beli rumah lg.....


Jumpa aku boleh bincang......servis untuk johor sahaja....:D:D:D
Sy blacklist ctos,loan tak lepas hmm
 

Boyfz

Freshie
Messages
3
Joined
Jul 27, 2022
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
check kat BNM dulu blacklist berkaitan aper.....klu ctos masih boleh insyalah....klu ccris..mmg xder harapan.....



klu blacklist ctos insyalah masih boleh beli rumah lg.....


Jumpa aku boleh bincang......servis untuk johor sahaja....:D:D:D
Sy blacklist ctos loan x lepas hmmm
 

Boyfz

Freshie
Messages
3
Joined
Jul 27, 2022
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
terbalik tue bro..ctos yg boleh ccris yg mmg xder harapan..sbb ccris terus melibatkn BNM...klu ctos nie selalu libatkn pinjaman luar....sbb tue sebaiknya2....check jer dulu kat BNM dptkn print statement tue.......


klu tanya bank pun selalu diorg cuma ckp blacklist jer..tpi diorg xdetailkn blacklist aper....sbb xdpt komisyen kot diorg xnk wat keje lebih checkn....hehehehehe......


tpi nie utk loan rumah lah..klu personal loan...aku xpasti...
Ye ke bro..sy ade ctos apply loan kebanyakan rejected
 

Fnatic

Fun Poster
Messages
414
Joined
Mar 8, 2009
Messages
414
Reaction score
3
Points
15
xda harapan. clearkan blacklist dulu. build up credit score..
 

kirana

Fun Poster
Messages
489
Joined
Mar 17, 2007
Messages
489
Reaction score
58
Points
30
Yep takde harapan melainkan clear ccris dulu dan build up credit score dulu.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register