BTC USD 61,536.5 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cara Buat PC Desktop Bajet Rendah

yussv

Active Member
Paid Membership
Top Poster #3
Joined
Oct 18, 2008
Messages
2,466
Reaction score
425
Points
51
Amd multithreading cun la. Tapi cepat panas. Senang overclock.

Intel ni game pun bole, editing pun bole.

Tapi yg main role penting kalau berat2 ni, grapik kad la.
Ohh.. dulu diaorg buat simple explaination mcm tu je..bila ckp nk buat pc dia tnya utk keje2 ofis ke..atau game ke.. so dia akn suggest ikut keperluan kite.. biasenye amd utk game..
 
Sponsored Post

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
9,412
Reaction score
802
Points
126
motherboard ASUS tak ada built-in buzzer yang bunyi BEEP. kalau pc tak hidup pening kepala part mana yang buat hal.

ASUS juga kedekut pasang heat sink ciput pada chipset sebelah cpu. heatsink itu panas sampai tak boleh dipegang.

moral dia ASUS kedekut..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register