Cara berforum yang betul dan permasalahan wujud dari sesetengah forumer

Recommended Brokers


Kbyne

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
11,814
Reaction score
498
Points
131
Cadangan saya kalau kejadian terAstrok mergekan saja kedua dua thread tersebut,waima tiga atau empat thread duplicate sekali pun jika ianya terjadi...mintak tolong MOD mergekan jika tak keberatan...:)cgrock

Tapi yg ori punya thread tak ada duplication janganla pulak nanti ada CGrian yg komen Astrok...tu yg silap jadi "tersilap Astrok" kot...wakaka...:))
 
Sponsored Post

eizjoe

Super Active Member
Joined
Jan 26, 2009
Messages
6,158
Reaction score
35
Points
70
Saya dapati mod tak delete thread yg mohon didelete termasuk saya
 

Nobu

Active Member
Joined
Mar 31, 2012
Messages
2,360
Reaction score
27
Points
30
Saya dapati mod tak delete thread yg mohon didelete termasuk saya
ada klik button report post tak di post yang pertama??
selalunya kalau aku nak suruh mod delete thread, aku klik button report post..

kalau tulis komen "mod mohon delete thread", mungkin mod x perasan..
dalam cg ni banyak thread dan post yang nak kena tengok..:)
 

adam677

Fun Poster
Joined
Feb 10, 2014
Messages
318
Reaction score
0
Points
10
Akhirnya makin lama makin paham tentang etika dalam cg ni.mohon agar old timer bimbing new member macam aku ni contohnya..mohon agar org lama tegur pada aku atau mereka yang baru yg mana ada melanggar etika dlm berforum.asalkan teguran sevara mesra alam..mohon kerjasama semua..terima kasih..
 

Jijul

Junior Member
Joined
Jul 8, 2014
Messages
54
Reaction score
0
Points
6
ada klik button report post tak di post yang pertama??
selalunya kalau aku nak suruh mod delete thread, aku klik button report post..

kalau tulis komen "mod mohon delete thread", mungkin mod x perasan..
dalam cg ni banyak thread dan post yang nak kena tengok..:)
Dah banyak kali klik button report minta delete post tapi post tetap x delete.. Saya pun dah pm hampir semua mod mintak bantuan untuk delete.mungki ade sesiapa yg boleh bantu saya sebab saya mmg urgent nak delete post tersebut
 

fly3930

Active Member
Joined
Nov 2, 2011
Messages
1,137
Reaction score
4
Points
25
Mmg best bukak forum cg ni. Semua berita latest ada dlm ni dan yg terbaik komen dari geng cg.. matang dan mantap. Cuma satu saja masalah aku. Ada penjual barang dalam ni asyik bump barang nak dijual. Aku tak kisah bump tu biasa la nak promote tapi Ada yg dari tahun 2012 sampai sekarang dok bump lagi barang yg sama. Barang yg dijual plak mmg ... aku tak tau nak cakap apa dah. Malu siot nak jual barang yg tah apa2. For example Lanyard jenama hp ngan maybank tu... ada plak cd game lama. Pembaris. Sudah aku tak mahu nak listkan lagi. Pelik aku species mcm ni.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register