BTC USD 41,754.1 Gold USD 1,813.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cara Bagaimana Jual Barang Di SHOPEE Dengan Teknik Yang Menguntungkan

panduanbijakebay

Junior Member
Joined
Jun 19, 2017
Messages
76
Reaction score
1
Points
6
Cara Bagaimana Jual Barang Di SHOPEE Dengan Teknik Yang Menguntungkan Tanpa Perlu Ada Produk Sendiri

Mari Saya Tunjukkan Cara Bagaimana Berniaga Di Shopee Dengan Betul Sehingga Mampu Menjana Sale 4 Angka Seminggu!

Dapatkan Panduan Lengkap Hanya di http://bit.do/bisnesshopee2019Memang complete!

Antara perkara-perkara penting yang saya tulis di dalam ebook ini ialah..
Cara mendaftar dan set kedai anda! Sama ada menggunakan apps atau browser di komputer! Saya tunjukkan cara kedua-duanya!.
Cara masukkan produk ke dalam kedai Shopee anda! Dalam bab ini, saya share tips-tips berkaitan pemilihan gambar yang mahu dimasukkan serta apakah bentuk dan contoh description yang terbaikyang boleh anda gunakan!
Cara nak menguruskan order!. Ini pun penting juga! Bila dah dapat order, macam mana nak bungkus? Borang apa nak print? Macam mana kalau tetiba stok habis pula? Apa nak buat? Semuanya saya terangkan dalam bab mengurus order!
6 Langkah Setel Problem Barang Tak Sampai/ Rosak! Ya! Dari beratus-ratus barang yang kita hantar kepada pelanggan, mungkin akan ada 1-2 yang rosak atau gagal diterima oleh pihak pelanggan! Jadi, disini saya share langkah-langkah yang boleh anda lakukan untuk menghadapi pelanggan yang sedang marah agar mereka tenang dan cool down serta tidak meninggalkan bad rating di kedai anda!
4 Teknik Promosi yang boleh anda gunakan di dalam Shopee untuk mempromosikan kedai anda ke tahap maksimun agar lebih ramai yang akan nampak kedai dan produk anda!
Anda masih tiada produk untuk dijual? Saya juga kongsikan 5 pihak yang boleh anda "usha" untuk mendapatkan bekalan produk jualan anda di Shopee!
Anda tiada modal untuk beli & simpan stok produk? Juga jangan risau! Ada 3 kaedah niaga saya kongsikan yang mana, ianya tidak memerlukan anda untuk menyimpan stok untuk mula berniaga di Shopee!
Apa yang lebih menarik! Saya kongsikan pembekal dropship yang power dan boleh dipercayai dalam ebook ini! Pembekal ini ada lebih 100,000 produk yang boleh anda jual! Jadi, tiada lagi alasan untuk anda mula berniaga di Shopee!
Teknik 1000 follower seminggu! Hah! Ini teknik RAHSIA saya bagaimana saya mendapatkan follower yang ramai untuk kedai Shopee saya dalam masa yang singkat! Teknik ni advance sikit! Anda takkan jumpa teknik ini di mana-mana website atau di mana-mana ebook yang lain! :)

Dapatkan Panduan Lengkap Hanya di http://bit.do/bisnesshopee2019Dapatkan Panduan Lengkap Hanya di http://bit.do/bisnesshopee2019Dapatkan Panduan Lengkap Hanya di http://bit.do/bisnesshopee2019Dapatkan Panduan Lengkap Hanya di http://bit.do/bisnesshopee2019
 

CG Sponsors
Top
Log in Register