To Sell Car Sticker Kalimah Tauhid/ Basmalah bercahaya bila brek. Mai masuk tgk gambar dulu!!

CG Sponsors




hantu

Active Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
2,117
Reaction score
1
Points
25
Salam tuan tuan

Kalimah Syahadah dgn pedang car sticker bila brek akan mengeluarkan cahaya macam gambar kat bawah.

Bila siang macam sticker biasa berwarna putih, bila malam glow akan nampak jelas macam gambar. Glow hanya bila brek. Memang menarik:)cgrock

Hanya perlu sambung wiring sticker pada wiring lampu brek ketiga. Boleh buat dikedai aksesori kereta dengan caj serendah RM5. :D








SIZE: 12" x 4"

DESIGN BARU: KALIMAH BASMALAH




Harga Promosi: TELAH TAMAT.

Harga: RM40/pc
Pos laju RM6 (SM) RM10 (SS)

Untuk order:

www.facebook.com/daisyshop4u

atau

[email protected]
(fb dan email duruskan oleh org rumah aku, jadi kadangkala kena ulang pesanan nak order apa)


dan bagi details seperti di bawah

Perkara: Car stiker Kalimah
Jumlah: X pcs

Alamat:
Address:
No hp:

HARAP MAAF STOK SUDAH HABIS DAN KAMI DAH TAK RESTOCK/JUAL STICKER NI.
 
Last edited:
Sponsored Post

hantu

Active Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
2,117
Reaction score
1
Points
25
Mari kita sama2 membeli sambil menderma. Semoga diberkati Allah. Amin.
 

wahidah

Fun Poster
Joined
Nov 22, 2012
Messages
106
Reaction score
0
Points
10
tt, saya tumpang parking dulu ea.. nanti gaji saya igt nak bli.. =)
 

bihunx

Active Member
Joined
Mar 9, 2010
Messages
1,600
Reaction score
22
Points
30
barang best ni.. design 1 je ke?
 

hantu

Active Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
2,117
Reaction score
1
Points
25
barang best ni.. design 1 je ke?
design ada dua. Ada yang tanpa design pedang tu tp yang tu sold out.

nanti aku riki dengan dealer aku stok. kalau ada aku pos sini.:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register