car rental shah alam,klang,meru,setia alam,pj dll

Recommended Brokers


ziedane

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2007
Messages
876
Reaction score
0
Points
10
HTTP://KERETASEWASALAM.BLOGSPOT.COM

CAR RENTAL
PUSAT KOMERSIAL SEKSYEN 7 SHAH ALAM.

PENGHANTARAN DISEDIAKAN DENGAN KOS YANG BERPATUTAN:

KERETA YANG DISEDIAKAN / HARGA:

1. KANCIL MANUAL / AUTO RM 65.00
2. VIVA MANUAL / AUTO RM 100.00
3. WIRA SE MANUAL RM 110.00
4. SATRIA MANUAL CONVERT GTI RM 90.00
5. NEW SAGA BLM AUTO RM 120.00
6. MYVI RM120.00-130
7. PERSONA 1.6 AUTO RM150.00
8. WAJA 1.6 AUTO RM140.00
9. ALZA AUTO RM200.00
10.PERDANA V6 AUTO RM180.00
11.SATRIA NEO RM150-170
12.EXORA BOLD RM250.00

** SILA SEDIAKAN DOKUMEN IC,LESEN,BIL API /AIR ATAU BUKTI PEKERJAAN ANDA.
** KEUTAMAAN DIBERIKAN KEPADA YANG BEKERJA.

--------------------------------------------EXTRA SERVICES----------------------------------------------

KEDAI KUNCI
DUPLICATE KEY AND IMMOBILIZER,TRANSPONDER CHIP
BUKA TOMBOL PINTU , SOLEX ETC
MEMBUKA PINTU KERETA, POTONG SOLEX DAN LAIN LAIN.
DUPLICATE REMOTE CONTROL AND ACCESS CARD.
RUMAH,OFFICE DAN LAIN LAIN.


PLUMBING SERVICES:
MASALAH PAIP TERSUMBAT, PAIP BOCOR/PECAH DLL

AREA LIPUTAN KAMI:
SHAH ALAM,SETIA ALAM,PUNCAK ALAM,AMAN PERDANA,USJ,PJ ,SUNWAY DAN KAWASAN KAWASAN YANG SEWAKTU DENGANNYA.
:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

leenaz

Fun Poster
Joined
Nov 7, 2009
Messages
212
Reaction score
1
Points
15
bro kete besar sikit takder ker
yang muat 8 orang
nak paaki dalam 5 hari
 

redsparrow999

Freshie
Joined
Sep 25, 2010
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
Shah alam car mpv van rental (sewa)

RENTAL CAR MPV VAN

Van Toyota Hiace 2010 (M)
Van Toyota Hiace 2010 (M)
Toyota Alphard 2010 (A)
Gen 2 2008 (A)
Proton Persona Elegance H-LINE 2010
Proton Waja 2005 (A)
Proton Waja 2006 (M)
Proton Waja 1.8 (A)
MPV Naza Rondo 2009 (A)
Viva Elite 2010 (A)
Avanza 2007 (A)
Myvi 2009 (A)
Wira (M)
Gent2

Lokasi SHAH ALAM
Penghantaran disediakan. Luar Shah Alam cas minima akan dikenakan

Harga yang menarik. Kereta dalam keadaan selesa, selamat dan memuaskan sebelum diserahkan kepada pelanggan. Boleh disewa dengan harga yang istimewa.


(Call/ SMS) En. Halim 012-7313531
ANY CAR RENTAL & SERVICES
Facebook: [email protected]

Sila sediakan salinan:
IC,Lesen Memandu, kad pelajar atau kad kerja.
Bil utility (api/air/astro).
 
Joined
Jun 28, 2011
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
penipu sewa kereta damansara casa 2

just to inform untuk semua pemilik sewa kereta di malaysia ( KL especially )

date/time : May/June 2011
location : damansara
condo : casa indah 2
unit ( latest info ) : block B - level 8 - unit 5 ( or B-8-5 )
nama penipu : en nizam

akan gunakan nama anak2 abdul azizul hakim bin a aziz
871120-07-5247 utk sewa kereta

no tel anak 0142249316 or 0109056679 untuk tujuan menipu

sy telah diberitahu oleh pihak admin condo, termasuk saya

dah 4 kali polis terpaksa datang untuk mendapatkan kereta

cara dia menyewa.. dia kata akan masukkan duit dalam akaun setelah dapat kereta

tapi dia kata nak testing akaun dulu dalam $500
lepas tu dia kata akan bank ini semua 3800 petang esok. lusa. tulat dll,

after a week, alasan biasa dia buat suruh wife dia turun merayu2 kata husband outstation 2 minggu, akan bank in duit terus lepas dia balik.

wife akan cakap anak2 ramai sekolah bagai, dia dah ajar siap2 wife cara nak membelit

termasuk saya, dah 4 kali polis kena datang untuk keluarkan kereta

dan lagi dia suka sebab undang2 condo dia, selagi polis tak datang

tak kan dapat keluarkan kereta balik dari condo.

sila maklumkan kepada semua pemilik kereta sewa di malaysia nama condo dan penipu ******* ini

duduk condo mewah, menipu dgn cara berlagak kenal semua menteri2 /PM tapi org keliling semua tau, motosikal pun tak mampu beli

apa pun tujuan saya menulis ini kerana selain tidak membayar, kereta sy telah di calarkan dan semua sewa 3 minggu setengah tak di bayar

didepan kopral polis pulak dia sebut lah nama ketua polis malaysia saudara dia lah, hisyamuddin kawan dia lah untuk takut2kan anggota polis tersebut

last2 kita yg minta sewa bersama2 anggota polis tersebut, dia pulak suruh kita keluar!!!!!!!!!!!!

dengan selambanya tak nak bayar..

sebab kita org islam, tak tau lah dia islam ke tak, nanti akan ada balasan juga dari ALLAH,

saya sebagai pemilik, insyaAllah pegangan agama masih kuat, cuma berserah utk ALLAH balas seadilnya di duna dan akhirat, itu sahaja



tipahtertipu2011
kuala lumpur

please use online translators if you cant understand BM

i would advise other to give more info on problematic car renter for us to share the info

tq again
 

areryp

Fun Poster
Joined
Feb 18, 2008
Messages
803
Reaction score
1
Points
15
Ada jugak makhluk cmni atas muka bumi ni ye.xmalu sungguh
 

ziedane

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2007
Messages
876
Reaction score
0
Points
10
Arahmana resources

car rental
pusat komersial seksyen 7 shah alam.

Penghantaran disediakan dengan kos yang berpatutan:
Kereta yang disediakan / harga:
1. Kancil manual / auto rm 65.00
2. Viva manual / auto rm 100.00
3. Wira se manual rm 110.00
4. Satria manual convert gti rm 90.00
5. New saga blm auto rm 120.00
6. Myvi rm120.00
7. Persona 1.6 auto rm150.00
8. Waja 1.6 auto rm140.00
9. Alza auto rm170.00
10.perdana v6 auto rm180.00
11.satria neo rm150.00
** sila sediakan dokumen ic,lesen,bil api /air atau bukti pekerjaan anda.
** keutamaan diberikan kepada yang bekerja.






--------------------------------------------extra services----------------------------------------------

kedai kunci
duplicate key and immobilizer,transponder chip
buka tombol pintu , solex etc
membuka pintu kereta, potong solex dan lain lain.
Duplicate remote control and access card.
Rumah,office dan lain lain.
Plumbing services:
Masalah paip tersumbat, paip bocor/pecah dll
area liputan kami:
Shah alam,setia alam,puncak alam,aman perdana,usj,pj ,sunway dan kawasan kawasan yang sewaktu dengannya.

Contact 60173645077 ziedane

.
 

ziedane

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2007
Messages
876
Reaction score
0
Points
10
Arahmana resources

car rental
pusat komersial seksyen 7 shah alam.

Penghantaran disediakan dengan kos yang berpatutan:
Kereta yang disediakan / harga:
1. Kancil manual / auto rm 65.00
2. Viva manual / auto rm 100.00
3. Wira se manual rm 110.00
4. Satria manual convert gti rm 90.00
5. New saga blm auto rm 120.00
6. Myvi rm120.00
7. Persona 1.6 auto rm150.00
8. Waja 1.6 auto rm140.00
9. Alza auto rm170.00
10.perdana v6 auto rm180.00
11.satria neo rm150.00
** sila sediakan dokumen ic,lesen,bil api /air atau bukti pekerjaan anda.
** keutamaan diberikan kepada yang bekerja.






--------------------------------------------extra services----------------------------------------------

kedai kunci
duplicate key and immobilizer,transponder chip
buka tombol pintu , solex etc
membuka pintu kereta, potong solex dan lain lain.
Duplicate remote control and access card.
Rumah,office dan lain lain.
Plumbing services:
Masalah paip tersumbat, paip bocor/pecah dll
area liputan kami:
Shah alam,setia alam,puncak alam,aman perdana,usj,pj ,sunway dan kawasan kawasan yang sewaktu dengannya.

Contact 60173645077 ziedane

.
 

ziedane

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2007
Messages
876
Reaction score
0
Points
10
ARAHMANA RESOURCES


CAR RENTAL
PUSAT KOMERSIAL SEKSYEN 7 SHAH ALAM.

PENGHANTARAN DISEDIAKAN DENGAN KOS YANG BERPATUTAN:

KERETA YANG DISEDIAKAN / HARGA:

1. KANCIL MANUAL / AUTO RM 65.00
2. VIVA MANUAL / AUTO RM 100.00
3. WIRA SE MANUAL RM 110.00
4. SATRIA MANUAL CONVERT GTI RM 90.00
5. NEW SAGA BLM AUTO RM 120.00
6. MYVI RM120.00
7. PERSONA 1.6 AUTO RM150.00
8. WAJA 1.6 AUTO RM140.00
9. ALZA AUTO RM170.00
10.PERDANA V6 AUTO RM180.00

** SILA SEDIAKAN DOKUMEN IC,LESEN,BIL API /AIR ATAU BUKTI PEKERJAAN ANDA.
** KEUTAMAAN DIBERIKAN KEPADA YANG BEKERJA.

--------------------------------------------EXTRA SERVICES----------------------------------------------

KEDAI KUNCI
DUPLICATE KEY AND IMMOBILIZER,TRANSPONDER CHIP
BUKA TOMBOL PINTU , SOLEX ETC
MEMBUKA PINTU KERETA, POTONG SOLEX DAN LAIN LAIN.
DUPLICATE REMOTE CONTROL AND ACCESS CARD.
RUMAH,OFFICE DAN LAIN LAIN.


PLUMBING SERVICES:
MASALAH PAIP TERSUMBAT, PAIP BOCOR/PECAH DLL

AREA LIPUTAN KAMI:
SHAH ALAM,SETIA ALAM,PUNCAK ALAM,AMAN PERDANA,USJ,PJ ,SUNWAY DAN KAWASAN KAWASAN YANG SEWAKTU DENGANNYA.

CONTACT 60173645077 ZIEDANE

Ziedane:
CONTACT 60173645077 ( kereta sewa shah alam )
60125845077 ( kereta sewa shah alam )
 

khairulnawawi

Fun Poster
Joined
Mar 9, 2011
Messages
140
Reaction score
2
Points
15
ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Kami menyediakan sewaan kereta mengikut harian/mingguan/bulanan.
Lokasi kami di sekyen 7, shah alam.

"BUAT MASA INI, HANYA KANCIL MANUAL SAHAJA YG AVAILABLE"
PERODUA KANCIL MANUAL = 1 hari - RM 70
PERODUA KELISA MANUAL = 1 HARI - RM 90
PROTON SAGA BLM MANUAL = 1 HARI - RM 120

Dokumen diperlukan:
* salinan ic penyewa dan penjamin
* salinan lesen ( bergambar dan renew ) penyewa
* salinan bil utiliti terkini (bil air/ bil elektrik / bil astro)
* salinan kad kerja / kad pelajar

Jika berminat sila hubungi: 012 – 541 4096

TERMA & SYARAT : http://www.shahalam-keretasewa.blogspot.com/

PERKHIDMATAN LAIN YANG DITAWARKAN :
1). JUAL / BELI / SEWAAN HARTANAH SEKITAR SHAH ALAM / PUCHONG / SUBANG
2). GUAMAN UTK JUAL / BELI / SEWAAN HARTANAH
3). MENCUCI BANGUNAN
4). RENEW ROAD TAX & INSURAN KENDERAAN (ETIQA TAKAFUL)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register