CAR IONIZER...BETUL ke apa yg di kata..

CG Sponsors




moore426559

Super Active Member
Joined
May 11, 2012
Messages
9,095
Reaction score
892
Points
111
pergi ke sen heng hari tu, ada salesmn offer ionizer brand sharp, katanya boleh kurangkan debu dan dalam kete. aku mmg tak caya.
tapi tgk balik jenama sharp tu

ada sesapa dah pakai ionizer ke? boleh share tak kesan dia
 
Sponsored Post

asamad

Junior Member
Joined
Apr 9, 2013
Messages
51
Reaction score
0
Points
6
yang aku tau le, konsep ionizer ni untuk bersihkan udara, ion negatif dia akan menyebabkan partikel debu berkumpul, jadi berat & jatuh bawah, jadi tak le terapung kat udara untuk kita sedut.

p/s: betulkan info ni kalau aku salah.
 

302

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2009
Messages
10,841
Reaction score
65
Points
125
rase kat cg ade jual rm 30 kot
 
Sponsored Post
Top
Log in Register