"Car Boot Sale" Ada ke kat Kuala Lumpur ni?

CG Sponsors




gold2u

Fun Poster
Joined
Jun 27, 2006
Messages
943
Reaction score
0
Points
10
Salam,

Aku sekadar nak bertanya dan berbincang pasal car boot sale di area KL ni.
Aku mencari gak tempat2 orang buat car boot sale kat KL ni.
Ada ke? Kat mana? Kalau ada tolong bagitau kat mana, kalau xada boleh ke kita pakat2 buat car boot sale?
Nak buat kat mana2?
Xsalah ke kalau buat car boot sale group kita sendiri?

Sila-sila...
 
Sponsored Post

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
idea menarik nie...roadwalk sale dah biase dengar dah...
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Salam,

Aku sekadar nak bertanya dan berbincang pasal car boot sale di area KL ni.
Aku mencari gak tempat2 orang buat car boot sale kat KL ni.
Ada ke? Kat mana? Kalau ada tolong bagitau kat mana, kalau xada boleh ke kita pakat2 buat car boot sale?
Nak buat kat mana2?
Xsalah ke kalau buat car boot sale group kita sendiri?

Sila-sila...
kalau tak silap ada kat South City Plaza setiap hari ahad pagi...
 

Rizz one

Active+ Member
Joined
Jul 7, 2008
Messages
3,931
Reaction score
42
Points
30
pakat-pakat wat kat kajang jom.........
 

PuTRa78

Active Member
Joined
Jul 9, 2007
Messages
1,150
Reaction score
24
Points
25
kat KL x pasti, tp kt shah alam stadium ade setiap pg ahad..
 

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
kat KL x pasti, tp kt shah alam stadium ade setiap pg ahad..
Betol.. betol.. betol..

Dulu aku ada pnh pegi gak.. smpt jek sambar hifi seketol.. time tu mmg murah..
 

mytrade

Super Active Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
7,116
Reaction score
242
Points
83
kat KL x pasti, tp kt shah alam stadium ade setiap pg ahad..
kat shah alam tu dulu asalnyer mmg betul2 car boot sale...aku igt memula dulu dlm 20-30 bijik keta jer..ada swasta yg organise...yg jual plak smua barang2 tpakai dari rumah sndiri yg owner dah tak mo.......mmg best la...tp skang dah jadi jd mcm pasar minggu dah...MBSA dah ambil alih....dah tk mcm dulu2...
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
kat shah alam tu dulu asalnyer mmg betul2 car boot sale...aku igt memula dulu dlm 20-30 bijik keta jer..ada swasta yg organise...yg jual plak smua barang2 tpakai dari rumah sndiri yg owner dah tak mo.......mmg best la...tp skang dah jadi jd mcm pasar minggu dah...MBSA dah ambil alih....dah tk mcm dulu2...
takper la tuh dah lagi banyak pilihan barangan...

syok gak bila dah banyak pilihan nih bole compare reger tak pun tawar kasi sampai betul-betul punya tawar...
:)paid:)paid:)paid
 

mytrade

Super Active Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
7,116
Reaction score
242
Points
83
takper la tuh dah lagi banyak pilihan barangan...

syok gak bila dah banyak pilihan nih bole compare reger tak pun tawar kasi sampai betul-betul punya tawar...
:)paid:)paid:)paid
ni mst tiap minggu pergi ni...:))
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
ni mst tiap minggu pergi ni...:))
dak ler sampai tiap minggu, sebulan sekali pun ok dah umah aku pun tak jauh dari situ...klu tiap minggu pergi untuk beli sayur boleh ler...
:D:D:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register