BTC USD 48,777.300 Gold USD 1,701.050
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Canon EOS 50D - Rugi Kalau Tak Beli

CG Sponsors




brickbob

Active Member
Joined
Nov 19, 2009
Messages
1,130
Reaction score
12
Points
25
Salam Semua,

Ada sebijik Canaon Eos 50D nak jual.

Aku tolong anak sedara aku jualkan pasal dia jarang sangat guna kamera ni...daripada duk jadi tukun tiruan baik jual jer pada sesapa yang lebih memerlukan.:D

Gambar seperti kat bawah, apa yang korang nampak tu lah yang korang dapat.:D

Kamera ni dia jaga dengan baik dan masih macam baru lagi.Dah digunakan lebih kurang setahun..waranty kad masih ada belum isi pun.

Tuk pembeli yang serius jer.

Nak nego skit2 tu boleh lah rasanya...:D

Kalau nak COD area JB/Pasir Gudang/Skudai no problem..
Boleh tgok kamera tu sampai puas hati..

[/IMG]

RM2500
 
Sponsored Post

AjuL

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 2, 2009
Messages
9,046
Reaction score
173
Points
73
lens apa tu?den tgk mcm lens sigma je..hu2
 

LoneRanger

Active Member
Joined
Jan 30, 2009
Messages
2,028
Reaction score
13
Points
25
lens berapa mm.kalau ok aku nak beli lens jek.
 

AjuL

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 2, 2009
Messages
9,046
Reaction score
173
Points
73
lens sigma 18-50 f2.8 ke? :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register