candy crush : knape game ni ramai yg minat?

CG Sponsors




Sponsored Post

Jackhalid

Super Active Member
Platinum Member
Joined
May 24, 2008
Messages
6,437
Reaction score
1,003
Points
151
nyampah aku orang dok request friend. last last aku unfriend je orang2 gini.

pasal game tu plak, aku tak main tapi memang nampak ia jadi kegilaan sampai dijadikan topik perbualan DJ radio & pengacara TV.

pada aku benda2 ni buang masa la. spend masa kat aktviti penjanaan ekonomi lebih baik berbanding benda2 gini
 

Pay-Bux

Active+ Member
Joined
Jan 18, 2012
Messages
3,542
Reaction score
248
Points
33
Minyak naik layan game lagi best...
 

palihebat

Active Member
Joined
Aug 17, 2010
Messages
1,465
Reaction score
6
Points
25
ni sume bermusim...mcm farmville dulu.. nnt senyap la tu...
 

Kak Temah

Fun Poster
Joined
Aug 14, 2017
Messages
116
Reaction score
21
Points
15
mau hampir 6 thn dah kot akak main cc ni.. on off jer.. baru level 1807... cc soda pula setahun dua.. baru level 1094.. kenapa suka main? hmmm benda ni addictive.. kena alert, bijak pakai strategy (siapa kata takda strategy oooii), selebihnya nasib.. akak tertarik dgn game ni punya glossiness.. sgt menarik.. tapi itulah, nak main kedua2 game ni, kena ada kesabaran tahap dewata raya... kalau cepat mengalah memang susah nak naik level... dia punya tahap kesukaran tu bila dah naik ke level 1000, rasa mcm nak makan org pun ada..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register