candy crush : knape game ni ramai yg minat?

CG Sponsors




Sponsored Post

ungedegang_23

Freshie
Joined
Jun 29, 2012
Messages
30
Reaction score
0
Points
6
game ni mmg gian woo...kdg2 fokus iye2 last2 hampeh gak naik level...bile main tekan2 suke2 lepas pulakkk.... hahaha
 

Rossalinda

Fun Poster
Joined
Nov 8, 2011
Messages
252
Reaction score
0
Points
15
erm try jup kot boleh
mesti boleh punya kawan2 rossa sume berjaya buat, lagipon i dah habis level dah ni tunggu candy bukak map baru, hack tu untuk unlimited booster and live, so nak naik level leh guna gigi tu tuntuk makan jelly tu. goodluck ye
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,178
Reaction score
250
Points
131
aku level 197 x lepas2 sampai malas dah nak main..
cheat engine 6.2 tu pon x berkesan..
 

tsf

Active+ Member
Joined
Jun 30, 2010
Messages
3,355
Reaction score
35
Points
30
mesti boleh punya kawan2 rossa sume berjaya buat, lagipon i dah habis level dah ni tunggu candy bukak map baru, hack tu untuk unlimited booster and live, so nak naik level leh guna gigi tu tuntuk makan jelly tu. goodluck ye
tq cik rossa... aku tak tau ko cik ke tuan ... tp thanx k
 

jutaonemini

Super Active Member
Joined
May 13, 2008
Messages
9,138
Reaction score
10
Points
65
ceh..patut la ade cheat bagai sume rupanya..patut la member level dah beratus..sabo je..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register