candy crush : knape game ni ramai yg minat?

CG Sponsors




radi4042

Fun Poster
Joined
Nov 12, 2011
Messages
711
Reaction score
28
Points
30
Stuck kat level 100 dah dkt 2 minggu. Plg geram tgk score jelly 24/25. Arrgghhh 1 je lagi.. Suka sbb grafik candy dia cantik, comel...colourful
 
Sponsored Post

pulze

Fun Poster
Joined
Oct 7, 2008
Messages
692
Reaction score
0
Points
10
Stuck kat 147 dah lebey 2 minggu..jem2~X(
 

mdrizad

Active Member
Joined
Nov 24, 2011
Messages
1,063
Reaction score
0
Points
20
Bro..untuk yg main bukan kat fb punya boleh guna juga ke plug in ni?

Aku instal game kat tab ni..:)

Tunjuk ajar ku sifooo..haha..:)):))
Aku pun main kat tab... tapi bila sangkut... aku main kat fb pulak... :eek:
 

tsf

Active+ Member
Joined
Jun 30, 2010
Messages
3,352
Reaction score
35
Points
30
aku sangkut gak kat 213 arghhhh sebulan dah
 

malrockstar

Super Active Member
Joined
Apr 6, 2011
Messages
8,491
Reaction score
37
Points
70
arghh.dah sejam sangkut kat level 275..mmber2 lambat nk bg tiket..hehe
 

aquilina

Freshie
Joined
Nov 4, 2010
Messages
38
Reaction score
0
Points
6
game ni time2 relax2 santai2 baring2 duduk2 sorang2 baru best main game ni.. tapi sakit ati juga la main game ni
 
Sponsored Post
Top
Log in Register