candy crush : knape game ni ramai yg minat?

Recommended Brokers


John Nawi

Active+ Member
Joined
Oct 23, 2012
Messages
4,946
Reaction score
120
Points
43
as-salam dan salam sejahtera kepada warga CG... kawan tertanya2..knp game ni ramai yg minat.. gi keja naik tren nmpk org main game ni..smpai dalam lift nak masuk office orang sembang pasal ni tanya dah level brapa..kawan try main.. bole la juga layan..tp x de la beria2 nak lawan sapa level lagi tinggi... tp skang dah uninstall sbb x lepas2 level 40..haha...
 
Sponsored Post

botak76

Active Member
Joined
Aug 12, 2012
Messages
1,005
Reaction score
1
Points
25
aku level 109, pastu dah bebulan main x lepas terus aku stop
 

bro drummer

Super Active Member
Joined
Mar 3, 2011
Messages
7,825
Reaction score
151
Points
73
ianya memerlukan pemikiran yg kritis dan kreatif...best!
 

nota putih

Active Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
1,474
Reaction score
0
Points
20
aku pon tak paham sebab aku tak tertarik nk main...paling menyampah bila ada request kat fb...
 

hairy84

Legendary Member
Joined
Sep 15, 2010
Messages
15,856
Reaction score
35
Points
120
Entahlah..aku ingat aku je lelaki yg xmain natang ni...
 

syukranjz

Active+ Member
Joined
Dec 15, 2010
Messages
4,779
Reaction score
9
Points
25
aku belum try lagi.. t aku men bru leh nilai..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register