Can Signal Providers be trusted?

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.17439
USD / JPY
105.550
GBP / USD
1.28847
USD / CHF
0.91894
USD / CAD
1.32871
EUR / JPY
123.958
AUD / USD
0.7182

CG Sponsors




invest4ff

Junior Member
Joined
Dec 29, 2008
Messages
76
Reaction score
14
Points
11
Well. Saya dengar banyak signal providers. Tetapi, ada berapa % yang benar benar boleh untung consistently?

Pada pendapat saya, jika signal providers benar benar boleh menguntung, kenapa mereka mahu beritahu orang Lain? Kenapa mereka tak keep untuk mereka sahaja and untung semua wang itu. Fikir pendapat saya benar atau tidak.

Sebenarnya saya ada satu kawan lugi banyak kerana dia suscribe saya signal provider. Sekarang, dia sudah lost confidence di Forex Market.

Tak kira Apa trading pun: Method of Trading hanya 10% sahaja, 90% = Psychology dan Continuous Mentoring From a qualifies person (Fund managers / Professional Traders) Betul tak cakap saya ini?
 
Sponsored Post

msaifuln

Active Member
Joined
Jul 5, 2008
Messages
1,479
Reaction score
8
Points
25
bro try dulu signal free kat CG ni.. kalu x confident try kat demo ak.. biasa la forex ada untung rugi..
 

gOdFeLLa

Senior Member, InstaForex Official, Introducing Br
Platinum Member
Joined
Jan 4, 2007
Messages
9,441
Reaction score
401
Points
81
ini posting dengan niat nak promote thread dia ni..
 

invest4ff

Junior Member
Joined
Dec 29, 2008
Messages
76
Reaction score
14
Points
11
mana thread saya? Thread saya sudah hilang la bro. haha.. Saya nak participate dalam forum ini dan beri pendapat saya sahaja. no offense ok?
 

gOdFeLLa

Senior Member, InstaForex Official, Introducing Br
Platinum Member
Joined
Jan 4, 2007
Messages
9,441
Reaction score
401
Points
81
mana thread saya? Thread saya sudah hilang la bro. haha.. Saya nak participate dalam forum ini dan beri pendapat saya sahaja. no offense ok?
you're welcome...
saya pun fundamental trader...
mana tahu boleh share knowledge kat sini...
 

msaifuln

Active Member
Joined
Jul 5, 2008
Messages
1,479
Reaction score
8
Points
25
so far, signal dari CG ni aku follow 95% win sejak 1 bln lepas..aku test kat demo dulu.. kat mana selalu ada aku tu kat situ la signal yg power.. sambil2 follow signal.. sedut la mana2 ilmu yg patut..:)cgrock:)cgrock

x payah paid signal.. signal free pun :)paid:)paid
 

invest4ff

Junior Member
Joined
Dec 29, 2008
Messages
76
Reaction score
14
Points
11
ok sure. Kami boleh share share pendapat nanti. Saya kena balik dulu. Mungkin tonight akan online. See you.
 

yuskura

Junior Member
Joined
Oct 21, 2008
Messages
72
Reaction score
1
Points
11
Msaifuln

so far, signal dari CG ni aku follow 95% win sejak 1 bln lepas..aku test kat demo dulu.. kat mana selalu ada aku tu kat situ la signal yg power.. sambil2 follow signal.. sedut la mana2 ilmu yg patut..:)cgrock:)cgrock

x payah paid signal.. signal free pun :)paid:)paid
Bro ko guna signal dari sape..aku pun nak try follow laa...pening aku dok baca indicator tu..baru nak belajar..
macam ko ckp sedut mane yang bleh sedut.hehehe..
harap dapat mebantu tq...lau bleh email kat [email protected]

tq
 

msaifuln

Active Member
Joined
Jul 5, 2008
Messages
1,479
Reaction score
8
Points
25
Bro ko guna signal dari sape..aku pun nak try follow laa...pening aku dok baca indicator tu..baru nak belajar..
macam ko ckp sedut mane yang bleh sedut.hehehe..
harap dapat mebantu tq...lau bleh email kat [email protected]

tq
bro.. tgk thread yg paling byk org masuk & reply.. tu la jawapan dia.. aku follow signal GU & GJ je.. EU aku layan sendiri..:)cgrock
 

jef

Fun Poster
Joined
Apr 22, 2008
Messages
378
Reaction score
3
Points
15
bro.. tgk thread yg paling byk org masuk & reply.. tu la jawapan dia.. aku follow signal GU & GJ je.. EU aku layan sendiri..:)cgrock
sig free,..check trend,..lepas tu,..baluuuuuun:D:D:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register