Camner nk jadi Authorized Installer ASTRO?

CG Sponsors




Mr.CEO

Active Member
Joined
May 15, 2008
Messages
1,007
Reaction score
12
Points
25
Aku ader buat freelance pemasangan astro...so, aku nak tanya korang yg tahu pasal bisnes ni..kalau dapat info dari orang astro lagi cantik..

Camner ye cara nak jadi authorise installer Astro? ..ader apa2 syarat tak?


Mana tau kot2 leh dapat kontrak pasang astro kat area Klang Valley ni...
 
Sponsored Post

Dreamboxjb

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2011
Messages
11,713
Reaction score
51
Points
135
skg mr.ceo dah ada license dah i igt. i salu bagi die run project lbah klang... sudah sgt byk juga...
 

E_ONE

Active+ Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
4,611
Reaction score
6
Points
35
skrg astro da start setup team servis sendiri..
 

Mr.CEO

Active Member
Joined
May 15, 2008
Messages
1,007
Reaction score
12
Points
25
apa korek2 ni? hahaha
 

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
279
Points
131
2009 punya korek
 
Sponsored Post
Top
Log in Register