BTC USD 64,656.7 Gold USD 2,462.24
Time now: Jun 1, 12:00 AM

camne nak transfer duit gune maybank2u?

Sponsored Post

saye da aktifkan maybank2u dah. tapi x retila cane nak transfer duit dalam akaun saye tu ke akaun org len.. sape2 yg da biase transfer duit gune maybank2u leh tolong explain?? thanks :) :)

Adehhh....#:-S #:-S #:-S #:-S
Ermm.. firstly ko kene register dulu phone number ko kat ATM machine untuk penerimaan TAC (security number).:D :D
 
..senang je..

..ko bagi user id and passowrd ko kat dell..

..nanti dell uruskan..

..hehehehe...:)


betul tu, x pun bagi kek den :D :D :D



dah register maybank2u, jgn lupa activate TAC....



p kat ATM, pilih menu maybank2u.... pehtu pilih TAC....


masukkan no HP ko, pastu baru leh transfer.... :)paid :)paid



setiap transaksi wajib ada TAC, kalu x de TAC.... setakat bleh tgk balance je la :)) :)) :))
 
saye da aktifkan maybank2u dah. tapi x retila cane nak transfer duit dalam akaun saye tu ke akaun org len.. sape2 yg da biase transfer duit gune maybank2u leh tolong explain?? thanks :) :)

call nombor ni..cakaplah dlm sejam dua :p macam2 dia ajar untuk naikkan jumlah balance dlm mb2u pun boleh

Toll Free 1300 886688 atau 0378443696
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register