camne nak terima check dari luar malaysia?

CG Sponsors




darkkecik

Fun Poster
Joined
Jan 2, 2009
Messages
236
Reaction score
0
Points
10
some site ad bayar gune check contoh cam clikbank tu..
so ape pendapat korang tentang penghataran check dari luar malaysia ni?

terutama cam survey online tu? boleh ke percaya?

lagi satu camne caranye kite nak terima cheque tu ek?
warga CG diminta hadirkan diri disini skrg :D

:)cgrock
 
Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Bank in jer bro... cuma ada charges dan mengambil masa 30-45 days untuk clear....
 

rakyat_jelata

Active+ Member
Joined
Dec 8, 2008
Messages
3,387
Reaction score
131
Points
38
hmm...
aku pernah dapat check dr bank luar..
tp lama gak floating...
 

ipannapi

Fun Poster
Joined
Oct 13, 2008
Messages
701
Reaction score
3
Points
15
kalo adsense punya check brp hari foating??
bleyh ke masukkan kat check machine kat maybank tu??
 

-KampungBoy-

Active Member
Joined
Oct 7, 2008
Messages
1,170
Reaction score
0
Points
20
Act...kalau nak clearkan, aku suggest bukak Bank Mualamalat. Highly recommended.:)cgrock. Biasanya dalam sebulan, dah clear dah cek tu...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register