BTC USD 40,635.8 Gold USD 1,864.23
Time now: Jun 1, 12:00 AM

camne nak hantar duit dr luar ke m'sia????tolong aku..

shah_azli

Active+ Member
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
35
Points
30
salam...aku nak tanye...kalo ada org nak transfer duit dr luar (west africa) ke malaysia mcmmn ye??? guna ape yang bagus & cepat & mudah.. paypal aku x nak....aku nak yg bole masuk acc bank kita di malaysia ni...western union ok ke?? semua negara ade ke?? moneygram cmne plak...aku mmg xtau dlm hal2 ni....mintak penjelasan sape2 yang penah buat benda ni...
 
Sponsored Post

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
western union pun ok.. tp cuba ko belak thread scam aku rasa aku de terbaca jangan percayakan sgt servis western union nih
 

ForexGirl

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,022
Reaction score
30
Points
30
western union pun ok.. tp cuba ko belak thread scam aku rasa aku de terbaca jangan percayakan sgt servis western union nih
perghh western union punya markup..
meleleh air lioq aku..
bnyk gile dier cut sana cut sini..
 

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
Org mano nak anto ko duit ni bro? ko pk dlm2 dulu.. scam thru email bnyk la ni..
 

khairilhusni

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2006
Messages
10,919
Reaction score
69
Points
120
IME
Merchantrade
Western Union
Moneygram
Wire Transfer

aku rekemen yg ni jer.
 

shah_azli

Active+ Member
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
35
Points
30
Org mano nak anto ko duit ni bro? ko pk dlm2 dulu.. scam thru email bnyk la ni..

ni bukan org nak bg duit pree cm dlm email tu la bro...hehehe...ni biz nye hal laa...:D
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
ni bukan org nak bg duit pree cm dlm email tu la bro...hehehe...ni biz nye hal laa...:D

biz nyer hal pun baik ko hati2 .. aku skrang ni dah byk dpt aduan scam dari luar negara...
 

shah_azli

Active+ Member
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
35
Points
30
moneygram ok ke?? tgk cm mudah je....
wire transfer plak cm ne???? dr bank luar terus ke bank m'sia ke??

aku prefer 2 benda ni....tp mn satu yg lebih baik???
 

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
ni bukan org nak bg duit pree cm dlm email tu la bro...hehehe...ni biz nye hal laa...:D

Aku skadar tanye2 je tu.. hehehe..

Ko guna wire la sng.. dari bank memana pon leh trus ke acc ko..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register