BTC USD 50,980.3 Gold USD 1,782.74
Time now: Jun 1, 12:00 AM

camne nak cari driver webcam acer crystaleye dah uninstal

achoy76

Active+ Member
Messages
2,706
Joined
Feb 27, 2008
Messages
2,706
Reaction score
70
Points
35
salam kawan2 saya baru saja format , tapi webcam x boleh guna. camne nk buat. ada otai2 yg tau buntu ni,,, please
 
Sponsored Post

neoz86

Freshie
Messages
7
Joined
Sep 25, 2008
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
salam.
cari je driver kat internet....
laptop model apa...??
 

Cuppy Cakes

Legendary Member
Messages
12,140
Joined
Sep 16, 2008
Messages
12,140
Reaction score
35
Points
120
bkn ker lau ko beli acer, dia provide sekali dgn driver yg cd dia kaler hijau tu..gune tu la utk re-install/update driver ko..
 

DDos

Legendary Member
Messages
14,111
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
bkn ker lau ko beli acer, dia provide sekali dgn driver yg cd dia kaler hijau tu..gune tu la utk re-install/update driver ko..

tak semestin leh guna, tak semua yg acer bagi tu compatible ngan XP, emmang sellau kong terutamanya untuk webcam nye driver, hanya org yg betul2 otai leh jumpa kat tenet, kelu tak memang sebulan cari pun tak jumpa :p
 

anipo

Active+ Member
Messages
4,887
Joined
May 15, 2008
Messages
4,887
Reaction score
126
Points
33
driver nak model ape.??
 

haikalazrin

Fun Poster
Messages
520
Joined
Aug 13, 2008
Messages
520
Reaction score
20
Points
15
tolong bagi detail sikit...tak boleh nak jawab..maklumat tak cukup
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register