Camne Korang Tau dia Jodoh Korang Meh Share

CG Sponsors




ikhmal_ok

Super Active Member
Joined
Aug 15, 2009
Messages
8,894
Reaction score
179
Points
73
sesuai, sefahaman dan bila aku ajak kawin dia ok. aku tak tunang, kawan dan kawin terus.
 
Sponsored Post

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
40,621
Reaction score
931
Points
161
kalo sejuk mata memandang... pastuh lebih dr 5 owg kawan aku ckp owg tuh cantik .. itu la jodoh aku dgn kompiden...
 

jiwaman

Junior Member
Joined
Mar 30, 2016
Messages
58
Reaction score
3
Points
11
oh org ckp kalau dah jodoh tak ke mana.
memang betul apa terjadi.
kami bertemu semula
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,841
Reaction score
210
Points
33
lebih kurang 2 tahun lepas...

entah kenapa tiba2 hati terdetik nak tambah satu lagi ..

(ayat berani tapi ikhlas haha..)

tapi dgn ustazah..

tak ada ustazah pun yg aq kenal...

tak tau kenapa terdetik macam tu..
 

sensasi

Fun Poster
Joined
Jul 2, 2008
Messages
324
Reaction score
34
Points
20
bila apa2 hal mudah bwk bincang. tu la dia
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
12,690
Reaction score
351
Points
141
Bekas kena korek p wat bini..tu pun nak bangga sampai buka thread....lawak pun ada...jenis dayus n terdesak je ambik bekas korek wat bini.....

Demi Allah..aku masa skolah rndah,berdoa pada Allah pasal jodoh aku..aku nak jodoh aku dari pendidikan tinggi,menutup aurat sepenuhnya,beragama..dan yg paling penting,menyenangkan org tua aku...dan aku berjanji pada Allah,akan aku jaga makan minum dn tempat tinggal...

Alhamdullilah..Allah dah tunaikan doa aku..dan aku pun dan tunaikan janji aku pada Allah..rumah aku kasi,keta aku kasi...bini aku dok umah jaga anak2 aku je...
Pelik tul la...korang belajar ke X pasal dayus ni...main nak cakap je...Blum kawin mana datang dayus
 

kunang-kunang

Fun Poster
Joined
May 21, 2010
Messages
892
Reaction score
74
Points
20
Pelik tul la...korang belajar ke X pasal dayus ni...main nak cakap je...Blum kawin mana datang dayus
tu la pasal belajar x abis main ckp je..dia x tau plak org pon rejek dia nk wat laki bab dayus pon fail..lom bab2 rumahtangga yg lain :))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register