BTC USD 61,870.6 Gold USD 1,769.41
Time now: Jun 1, 12:00 AM

camna nak tambah traffik website anda, untuk malaysia je?

andaraya

Banned
Joined
Dec 9, 2010
Messages
2,033
Reaction score
11
Points
25
macam mana ye nak naikkan viewer website atau blog kita ye, expecially untuk yg malaysia saja...???

yela sy baca dalam forum ni banyak yang leh naikkan traffik tapi semua worldwide... maksudnya bukan semua viewer dari malaysia..... malah sgt sedikit dari malaysia, banyak dari oversea....

so ada tak jalan atau skill yang korang tau untuk naikkan traffik website atau blog kita, yang majoritinya orang dari malaysia je yg klik dan view???
 
Sponsored Post

anakmalaya

Active+ Member
Joined
Oct 1, 2009
Messages
3,632
Reaction score
47
Points
30
SEO tu penting.. senang orang search trus jumpe website kite.. aku pun ngah menimba ilmu cara2 nak dapat user dari malaysia.. aku rase teknik paling berkesan dengan EXCHANGE LINK...
 

andaraya

Banned
Joined
Dec 9, 2010
Messages
2,033
Reaction score
11
Points
25
SEO tu penting.. senang orang search trus jumpe website kite.. aku pun ngah menimba ilmu cara2 nak dapat user dari malaysia.. aku rase teknik paling berkesan dengan EXCHANGE LINK...

takde ke jalan cepat nak naikkan website tu ke... yg berbayar ke....

contoh ada satu tread dalam carigold ni aku baca :

http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=160227&highlight=traffik+website

dia ada khidmat naikkan traffik website sampai 400 hit sehari untuk semumur hidup... tapi worldwide

kalau ada yg khas untuk malaysia je kan best.
 

alfa83

Active Member
Joined
Dec 28, 2008
Messages
2,405
Reaction score
50
Points
35
SEO & backlink penting, dan kalau x nak main seo sgt pun konsisten trafik pun ok. Bile site selalu dptk onsisten trafik search engine bot akan detect site anda popular dan menaikkan krdudukan page anda. Beli trafik x salah. google dan yahoo sendiri menjual trafik dan untung berbillion2, tapi nak membeli dengan mereka mampu ke anda dengan nilai bid keyword paling murah n cikai2 pun dlm $0.10 untuk satu visitor, kalau 100 dah brape, do math. Tapi kalau nk trafik Malaysia yg murah boleh klik kt siggy sy. tq
 

andaraya

Banned
Joined
Dec 9, 2010
Messages
2,033
Reaction score
11
Points
25
SEO & backlink penting, dan kalau x nak main seo sgt pun konsisten trafik pun ok. Bile site selalu dptk onsisten trafik search engine bot akan detect site anda popular dan menaikkan krdudukan page anda. Beli trafik x salah. google dan yahoo sendiri menjual trafik dan untung berbillion2, tapi nak membeli dengan mereka mampu ke anda dengan nilai bid keyword paling murah n cikai2 pun dlm $0.10 untuk satu visitor, kalau 100 dah brape, do math. Tapi kalau nk trafik Malaysia yg murah boleh klik kt siggy sy. tq

camana sy nak beli trafik malaysia bro tu yg RM3 tu...?
 

kaYaIlmu

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2010
Messages
7,918
Reaction score
29
Points
70
sape2 ,bleh PM ak cmne nak dapatkan Unique Visitor ke website kita khas dari Malaysia je ...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register