BTC USD 58,652.6 Gold USD 1,796.77
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Camera DSLR adakah ianya asset?

DSLR asset?


  • Total voters
    0

Kiasu

Fun Poster
Joined
Aug 26, 2012
Messages
110
Reaction score
12
Points
15
Bagi seorang yang sangat minat pada camera dan boleh dikatakan creative lah juga

Adakah DSLR ini asset?

Sebenarnya nak hadiah kan seseorang...
 
Sponsored Post

bintang4

Super Active Member
Joined
Mar 4, 2007
Messages
8,528
Reaction score
332
Points
81
kalau yg high-end tu boleh la dikata asset..
setakat reghe 5k kebawah ni perabih boreh jer..
 

dauz

Active Member
Joined
Jul 27, 2008
Messages
1,646
Reaction score
1
Points
25
kalau betul2 minat..asset boleh ditukar jadi perniagaan..hee..terpulang kepada penggunaan seseorg kot
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
May 29, 2008
Messages
23,582
Reaction score
135
Points
133
kalau yg high-end tu boleh la dikata asset..
setakat reghe 5k kebawah ni perabih boreh jer..

5k ke bawah pun perobeh boreh? #:-S hinanya kamera aku....:(
 

kaylis

Super Active Member
Joined
Feb 13, 2009
Messages
8,381
Reaction score
45
Points
70
tgk apa keperluan kalau beli dslr tu....kalau beli yg murah pun tapi digunakan buat cari makan, kira asset laa gak tu...
 

Mantam

Fun Poster
Joined
Aug 10, 2012
Messages
734
Reaction score
0
Points
10
tengok kegunaan la.. harga mahal nak mampos tapi tangkap gmbr macam ******* lg mengabihkan borehhh...
 

ilhamic

Super Active Member
Joined
Dec 13, 2009
Messages
7,370
Reaction score
52
Points
70
bergantung pd kegunaan... bg ak cukup dgn kamera digital & kamera hp..
nk bg gmbr cantik, touchup balik dlm laptop...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register