BTC USD 22,792.5 Gold USD 1,922.46
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Camana nak hentikan potongan gaji untuk insurans hayat MCIS Zurich?

Sponsored Post

say-p

Active+ Member
Messages
3,043
Joined
Sep 23, 2009
Messages
3,043
Reaction score
12
Points
35
Aku dulu ade masuk insurans hayat MCIS ni. Tapi bukan auto-debit. Mula-mula tu bolehlah nak bayar. Lepas lebih 2 tahun dah rasa jenuh nak bayar, akhirnya tinggal macam tu je. Dah ditamatkan secara automatik rasanya, dah tak ada statement diposkan ke rumah.

Insurans biasanya kalau x byr 6 bulan, auto terminate.
 

metalrage

Banned
Messages
32
Joined
Oct 23, 2012
Messages
32
Reaction score
4
Points
11
Salam semua warga CG.

Nak tanya pendapat korang, camana nak hentikan potongan gaji utk insurans MCIS Zurich? gaji dipotong melalui biro Angkasa..Leceh la MCIS Zurich ni, masuk Skim Ikhtiari untuk kebaikan diri,malangnya, gaji dipotong tetapi polisi dan penyata kewangan tak sampai umah..:mad:

ini pernah terjadi kat member aku.

cara dia handle dia mintak agen tukar kepada bayaran cara auto-debit from credit card. ada satu form kena isi

lepas 1 bulan tu, dia terus cancel kad kredit itu.

fufufu:))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register