Camana nak buang subcribe dan garisan pd blogger

CG Sponsors




TrafficRobbers

Active Member
Joined
Dec 19, 2008
Messages
1,668
Reaction score
55
Points
30
salam semua..:)

lepas kita buat blog guna blogger,mesti ada bahagian bawah sekali tulisan subscriber dan ada garisan melintang..camana nak buang ya?
 
Sponsored Post

adr

Fun Poster
Joined
Aug 25, 2008
Messages
545
Reaction score
1
Points
15
salam semua..:)

lepas kita buat blog guna blogger,mesti ada bahagian bawah sekali tulisan subscriber dan ada garisan melintang..camana nak buang ya?
u guna google, wordpress atau typepad ?. kalau guna free template memang tak boleh buang rasanya.
 

TrafficRobbers

Active Member
Joined
Dec 19, 2008
Messages
1,668
Reaction score
55
Points
30
sya guna blogger.com free template,but sya biasa tgk org boleh hilangkannya..
 

tmwwtw

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
97
Points
30
salam semua..:)

lepas kita buat blog guna blogger,mesti ada bahagian bawah sekali tulisan subscriber dan ada garisan melintang..camana nak buang ya?
lps login, goto layout > edit html > tick expand widget templates

carik code nih
<!-- feed links -->
<b:include name='feedLinks'/>

delete

good luck :D
 

pentium5

Active+ Member
Joined
Sep 16, 2008
Messages
4,891
Reaction score
87
Points
30
Kalau u buat blog dot com sendiri lagi bagus.
Beli je ebook banyak benda boleh blaja kat sana.
Nak beli melalui link sy pun boleh....hehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register