cam mn nk wat forum!!

CG Sponsors




haqi1611

Active+ Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
3,920
Reaction score
18
Points
25
wat forum kat dalam blog wordpress??

yg otai tlg ek!!
 
Sponsored Post

haqi1611

Active+ Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
3,920
Reaction score
18
Points
25
hurm

ni sy nya blog: linaozemarketing.wordpress.com


sy nk letak forum kat blog sy....
leh x??
klu leh ....
tlg ajaq plz....!!
 

Norfazli

Active+ Member
Joined
Dec 23, 2007
Messages
3,202
Reaction score
88
Points
30
ni sy nya blog: linaozemarketing.wordpress.com


sy nk letak forum kat blog sy....
leh x??
klu leh ....
tlg ajaq plz....!!
Kalau nak buat forum free banyak kat internet.Bila dah siap letak aje link kat blog tu.
 

edu_gen

Active+ Member
Joined
Nov 24, 2008
Messages
3,903
Reaction score
45
Points
30
Kalau nak buat forum free banyak kat internet.Bila dah siap letak aje link kat blog tu.
btol2..setahu aku memang xleh nk install theme ke dalam wordpress.com sbb die bkn hosting berbayar..

caranye : ko leh wat forum dari sini http://www.freeforums.org/ pastu just wat link kat blog ko untuk ke forum tu..

SELESAI !! SENANG JE KAN :)cgrock
 

wussa

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2008
Messages
970
Reaction score
28
Points
20
kalau nak buat forum lebih baik dapatkan domain sendiri,hosting berbayar and bina forum senang jer.. Tapi kalau nak totl free gak kena buat forum free kat forum provider macam kat atas.
 

NiKubes

Active Member
Joined
Dec 12, 2008
Messages
2,298
Reaction score
4
Points
25
kalau nak host forum.. boleh jek tapi guna host sndiri..
kalau nak sy ada jual host
 

nashburn

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
6,374
Reaction score
67
Points
70
wat forum kat dalam blog wordpress??

yg otai tlg ek!!
Secara ringkasnya tak boleh.
Tapi kalau letak link ke forum yg dah dibuat bolehla.
Sama ada guna host free atau beli hosting sendiri,
sebab nak buat forum ni kena ada database.

semoga berjaya :)cgrock

p/s: Google ada byk sumber maklumat free & detail
 
Sponsored Post
Top
Log in Register