cam mana nak buka file zip yang ader password

CG Sponsors




Firma

Super Active Member
Joined
Mar 9, 2007
Messages
5,310
Reaction score
242
Points
73
salam...

firma ader beberapa file zip yang ader password tapi firma tak tau password dia.....ader cara ke nak buka file zip ni:-?
 
Sponsored Post

Firma

Super Active Member
Joined
Mar 9, 2007
Messages
5,310
Reaction score
242
Points
73
da dapat da solution
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
solution dia, dia dah ingat(tahu) password tu , kekeke
 

Firma

Super Active Member
Joined
Mar 9, 2007
Messages
5,310
Reaction score
242
Points
73
firma just tipe zip password crack kat google.....:D ader beberapa tool ar untuk buka file cam ni:D
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
firma just tipe zip password crack kat google.....:D ader beberapa tool ar untuk buka file cam ni:D
tools memang ada tapi bergantung gak kepada kepanjangan password, kalu setakat 2-3 panjang password senang je, tapi kalu berjela2 mau makan masa berkurun baru leh jumpa
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
tools memang ada tapi bergantung gak kepada kepanjangan password, kalu setakat 2-3 panjang password senang je, tapi kalu berjela2 mau makan masa berkurun baru leh jumpa
testing 1 2 3
eh a'a dapat la :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register