Arsenal Cadangan untuk perlantikkan moderator Arsenal

CG Sponsors




Setuju tak kita kena ada moderator sendiri dalam Arsenal?


  • Total voters
    0
Status
Not open for further replies.

darkkiller

Super Active Member
Joined
Jun 1, 2007
Messages
8,311
Reaction score
573
Points
111
Salam,aku agak busy dgn kerja aku,tapi aku harap thread Arsenal ni jadi best.Jadi untuk jadi best kene ada ketua yang best..ketua yang boleh kawal dan jadikan tempat perbincangan Arsenal ni bertambah best..boleh edit tajuk-tajuk dan marah orang yang nak makan makanan free dalam Arsenal ni hehehehe

Apa kata kita senaraikan dulu nama-nama besar dalam ruangan Arsenal ni untuk kita vote nanti.Nanti aku cuba usulkan kepada bro Dann untuk lantik orang yang kita vote..

Ok jom senaraikan ID hardcore Arsenal dalam cg ni untuk kita buat vote.

1.Ulam
2.Irsaffy

3.
4.
5.
6.
 
Last edited:
Sponsored Post

irsaffy

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2007
Messages
42,957
Reaction score
268
Points
131
rasanya mod yg ada skrg ni pun (NaZa™, VAMP, KrisSMerah)dah OK dan memadai. Cuma kita sebagai fans Gunner kene pandai la jaga rumah kita.
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
Salam,aku agak busy dgn kerja aku,tapi aku harap thread Arsenal ni jadi best.Jadi untuk jadi best kene ada ketua yang best..ketua yang boleh kawal dan jadikan tempat perbincangan Arsenal ni bertambah best..boleh edit tajuk-tajuk dan marah orang yang nak makan makanan free dalam Arsenal ni hehehehe

Apa kata kita senaraikan dulu nama-nama besar dalam ruangan Arsenal ni untuk kita vote nanti.Nanti aku cuba usulkan kepada bro Dann untuk lantik orang yang kita vote..

Ok jom senaraikan ID hardcore Arsenal dalam cg ni untuk kita buat vote.

1.???...
2.Irsaffy
3.
4.
5.
6.
:)paid:)paid:)paid
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
pokdin vote for ulam,irsaffy n dk.
 

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
41,157
Reaction score
1,105
Points
201
"Ape yg dicadang dlm mesyuarat nih, sy setuju sj tuan pengetua... ade sakit perutt..." kekekke
 

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
nama aku tade ke??:eek:
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register