Cadangan Penginapan di Cameroon Highland

CG Sponsors




tirani

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
2,639
Reaction score
3
Points
25
aku cadang nak pi cameroon highland minggu depan 2.1.2009 ni jd aku yg tak berapa reti kawasan persekitaran kat sana tu nak mintak la pendapat sapa2 kat sini yang tau tempat2 penginapan yang sesuai..jgn la mahai sgt..murah2 dah la..mintak cadangan semua geng2 CG ni..hehe..
 
Sponsored Post

tirani

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
2,639
Reaction score
3
Points
25
semua org dah blk rumah ka..aiiyakk..
 

nashburn

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
6,374
Reaction score
66
Points
70
Nak pegi berapa ramai?
Aku baru je pegi Cameron bulan lepas
 

damiaphang

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 21, 2008
Messages
7,626
Reaction score
53
Points
70
teringin gak nak pegi...:-?
ntah bila bleh sampai...:(
time pegi dulu masa belasan thn dulu ...zmn sekolah2...
 

nashburn

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
6,374
Reaction score
66
Points
70
Hotel banyak kat Cameron tu
Tapi kalu peak season cam cuti sekolah ni kena book la
Aku pegi masa weekend pun jenuh cari hotel penuh
 

cicibom

Fun Poster
Joined
Sep 5, 2008
Messages
141
Reaction score
2
Points
15
saya selalu gak pergi cameron. Bagi sy kat Berinchang best. Makan senang, pasar malam dekat, stesen minyak senang, bank ada, Hotel Star Regency pun takle mahal sangat.
 

aaril

Fun Poster
Joined
May 2, 2008
Messages
829
Reaction score
6
Points
15
homestay cameron highland

ni abg saya ada buat umah homestay lah kat cameron tu... abg try lah call dier discusi harga mcm maner.

no hp dier 019-5773810(shahrizam)

ermmm geng yang lain2 kalu nak meginap kat cameron highland contek lah abg saya ni..homestay dier kat area tanah rata,dekat dengan pekan :D :)cgrock
 

viper21my

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2006
Messages
7,556
Reaction score
139
Points
73
bergantung kepada budget la, ade equatorial, ada hotel atas kedai pun ok, bulan 2 lepas aku pi aku amik hotel atas kedai jer, 2 bilik 100, keke, untuk tido malam n mandi jer, lain aku jalan, tu pun malam maksimum jalan pukul 7 dah check out,,, duk hotel mahal pun rasa tak berbalaoi lak la, lain la duit dah berlebih,,, ataupun bulan madu,,, kalau bulan madu tu kena la,, keselesaan diutamakan
 
Sponsored Post
Top
Log in Register