BTC USD 61,285.5 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cabutan Bertuah 300g emas 999.9 mungkin menjadi milik anda DISINI!!!

Hantu_Kuda

Fun Poster
Joined
Sep 17, 2009
Messages
404
Reaction score
1
Points
15
Salam kepada semua warga CG
dan kami memohon sejuta kemaafan jika thread ini tidak dibenarkan di sini.

Bagi yg belum mengenali saya, saya adalah wakil dari PRECIOUS4U Network Sdn Bhd.Kepakaran saya adalah dalam menguruskan hal jual beli emas lady fortuna hallmark pamp suisse 999.9 dan juga barang kemas...harga yg kami tawarkan adalah sangat2 murah...sehingga membuatkan anda bertanya kami lebih dari sekali tetang kesahihan harga tersebut .:):)

D precious4u kami mengutamakan kehendak pelanggan dan cuba dengan sebaik mungkin dalam membantu pelanggan2 kami mencapai impian kewangan mereka.ini bermaksud kami bukan hanya menjual malah kami akan cuba memberikan anda nasihat tentang mcm mana anda dapat menjana pendapatan yg lebih melalui fizikal gold.

Kami ingin menekan kan disini bahawa kami bukanla syarikat yg mengoffer rebate atau dividen kepada pelanggan2 kami..

Kami juga adalah syarikat berdaftar di bawah suruhanjaya syarikat malaysia.


ok skrg tujuan saya membuka thread nie adalah untuk mengajak anda semua seluruh warga CG atau pun bukan warga untuk hadir bagi memeriahkan event "GRAND GOLDAN PRECIOUS PRESENTATION(GGPP) yg kami akan adakan di Shah Alam Convention Center pada 6 oktober 2012 dari pukul 1.30pm sehingga 6.30pm.

Event ini adalah bertujuan untuk memperkenalkan kami di pasaran malaysia dan berkongsi dengan anda semua tentang kepakaran kami dalam menjana pendapatan melalui emas.

kami di precious4u tahu yg masa selama 5jam yg bakal aNDA luangkan pada kami nnti amat berharga untuk anda dan kami di precious4u berjanji yg kami akan menawarkan anda peluang untuk menebus masa anda yg berharga itu dengan memberikan anda peluang untuk memenangi hadiah utama cabutan bertuah kami iaitu 300GRAM emas 999.9 yg anggaran lebih kurang RM60,000.00.menarik bukan???:D:D:D

bukan itu sahaja...kami juga menawarkan 10 cincin emas 916,blackberry fhone, dan banyak lagi hadiah yg best untuk anda menangi.

event ini adalah terbuka kepada semua org dari semua negeri.bagi mereka dr pantai timur kami mungkin akan menyediakan bas dr kuantan secara percuma untuk anda dtg ke event kami..

so jika anda berminat untuk hadir keevent ini...anda dikehendaki memberikan nama penuh dan no tel kepada pihak kami.anda boleh emailkan detail anda terus kepada saya di [email protected] atau boleh terus hantar sms kepada saya di 012-3920639.dan tlg jgn risau kami tidak akan reveal sebarang maklumat fhone number anda kepada pihak lain.ini adalah semata2 untuk memudahkan kami untuk urusan cabutan bertuah kelak dan juga kerana event ini adalah by invitation only.terima kasih.

korang juga boleh check kami di page fb kami di [url]http://www.facebook.com/precious4unetwork[/url]
dan korang jugak boleh layari website kami di http://www.preciousnetwork4u.com i...Shiful - 017-8464687 En. Adib - 016-6789400
 
Last edited:
Sponsored Post

luminor

Active+ Member
Joined
Feb 21, 2012
Messages
4,596
Reaction score
8
Points
25
Salam kepada semua warga CG
dan kami memohon sejuta kemaafan jika thread ini tidak dibenarkan di sini.

Bagi yg belum mengenali saya, saya adalah wakil dari PRECIOUS4U Network Sdn Bhd.Kepakaran saya adalah dalam menguruskan hal jual beli emas lady fortuna hallmark pamp suisse 999.9 dan juga barang kemas...harga yg kami tawarkan adalah sangat2 murah...sehingga membuatkan anda bertanya kami lebih dari sekali tetang kesahihan harga tersebut .:):)

D precious4u kami mengutamakan kehendak pelanggan dan cuba dengan sebaik mungkin dalam membantu pelanggan2 kami mencapai impian kewangan mereka.ini bermaksud kami bukan hanya menjual malah kami akan cuba memberikan anda nasihat tentang mcm mana anda dapat menjana pendapatan yg lebih melalui fizikal gold.

Kami ingin menekan kan disini bahawa kami bukanla syarikat yg mengoffer rebate atau dividen kepada pelanggan2 kami..

Kami juga adalah syarikat berdaftar di bawah suruhanjaya syarikat malaysia.


ok skrg tujuan saya membuka thread nie adalah untuk mengajak anda semua seluruh warga CG atau pun bukan warga untuk hadir bagi memeriahkan event "GRAND GOLDAN PRECIOUS PRESENTATION(GGPP) yg kami akan adakan di Shah Alam Convention Center pada 6 oktober 2012 dari pukul 1.30pm sehingga 6.30pm.

Event ini adalah bertujuan untuk memperkenalkan kami di pasaran malaysia dan berkongsi dengan anda semua tentang kepakaran kami dalam menjana pendapatan melalui emas.

kami di precious4u tahu yg masa selama 5jam yg bakal aNDA luangkan pada kami nnti amat berharga untuk anda dan kami di precious4u berjanji yg kami akan menawarkan anda peluang untuk menebus masa anda yg berharga itu dengan memberikan anda peluang untuk memenangi hadiah utama cabutan bertuah kami iaitu 300GRAM emas 999.9 yg anggaran lebih kurang RM60,000.00.menarik bukan???:D:D:D

bukan itu sahaja...kami juga menawarkan 10 cincin emas 916,blackberry fhone, dan banyak lagi hadiah yg best untuk anda menangi.

event ini adalah terbuka kepada semua org dari semua negeri.bagi mereka dr pantai timur kami mungkin akan menyediakan bas dr kuantan secara percuma untuk anda dtg ke event kami..

so jika anda berminat untuk hadir keevent ini...anda dikehendaki memberikan nama penuh dan no tel kepada pihak kami.anda boleh emailkan detail anda terus kepada saya di [email protected] atau boleh terus hantar sms kepada saya di 012-3920639.dan tlg jgn risau kami tidak akan reveal sebarang maklumat fhone number anda kepada pihak lain.ini adalah semata2 untuk memudahkan kami untuk urusan cabutan bertuah kelak dan juga kerana event ini adalah by invitation only.terima kasih.

logoprecious4u.jpg

biso bonar????:-?:-?:-?:-? den duduk dokek situ jo..bulih join?sblum tu kene beli pape ke klau nk cbutan betuah????
 

Hantu_Kuda

Fun Poster
Joined
Sep 17, 2009
Messages
404
Reaction score
1
Points
15
x payah beli apa2.tiket jer la kalau nak beli pun.tapi x per company eden bg tiket FREE untuk semua warga CG.hehehe.best tak?
 

luminor

Active+ Member
Joined
Feb 21, 2012
Messages
4,596
Reaction score
8
Points
25
x payah beli apa2.tiket jer la kalau nak beli pun.tapi x per company eden bg tiket FREE untuk semua warga CG.hehehe.best tak?

errmmm ye ke..warge cg free ye..dtg lengangg kankung jela ye...hihihi gurau je jgn mrh..tentatif n aturcare program bro...?? cbutan bertuah tu yg aku minat tu.....hrp2 bkn scam..:)cgrock:)cgrock
 

zyruz

Fun Poster
Joined
Dec 16, 2010
Messages
311
Reaction score
0
Points
10
Salam warga CG, Sy wakil Precious4u Network Sdn Bhd di kawasan kepong/damansara. Boleh dptkan tiket dgn sy jgk. Mana yg jauh boleh sms nama penuh, 0176317445.
 

Hantu_Kuda

Fun Poster
Joined
Sep 17, 2009
Messages
404
Reaction score
1
Points
15
untuk pengetahuan semua...kami bukanlah syarikat scam seperti mana yg masih banyak diluar sana.kalau ada nak pastikan kami scam atu tidak dtg jer ke event tu dan tentukan sendiri samaada kami ini scam atau tidak.simple kan...hehehe.

lagi pun anda semua x akan rugi apa2 pun...kami di precious4u x mintak anda kuarkan duit pun untuk pergi ke event kami...cuma mungkin duit minyak ngan duit credit fhone jerla untuk dtg sana..itu jer.:):)
 

Hantu_Kuda

Fun Poster
Joined
Sep 17, 2009
Messages
404
Reaction score
1
Points
15
Seperti yg kami katakan.tujuan kami mengajak anda semua adalah untuk berkongsi satu fenomena baru dalam mencapai impian kewangan melalui fizikal gold.kami tau dalam cg nie banyak pakar2 emas fizikal dan juga bukan...kami di preciouis4u ingin mengalu alukan semua pakar dalam CG untuk hadir ke event kami untuk sama2 berkongsi idea tentang method kami.
 

Hantu_Kuda

Fun Poster
Joined
Sep 17, 2009
Messages
404
Reaction score
1
Points
15
SALAM SEMUA INI ADALAH HARGA UNTUK 7/9 KAMI.
Pamp Suisse 999.9 latest price under Precious4u (07/09/12)

For NON member
10g RM 1819
20g RM 3604
50g RM 8968
100g RM 17852
500g RM 88836

For member
10g RM 1788
20g RM 3543
50g RM 8789
100g RM 17495
500g RM 86615
 

SavvyKuPower

Active Member
Joined
Aug 13, 2009
Messages
1,014
Reaction score
246
Points
33
dari penang confim 3 bas..jb 2 bas..huhu..aku pun mau menda free..60k? mahal dari savvy aku ni/hehehe
 

Hantu_Kuda

Fun Poster
Joined
Sep 17, 2009
Messages
404
Reaction score
1
Points
15
bolehh buat beli kete or downpayment rumah nie...alang2 sapa yg trading leh buat model trade balik nie...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register