Real Madrid C.Ronaldo tuntut £25 Juta/Tahun: Punca keretakan hubungan dengan Real Madrid

CG Sponsors




Sponsored Post

azrulazman

CG Top Poster Club
Joined
Feb 11, 2010
Messages
30,406
Reaction score
150
Points
128
hehe..messi tu bleh di kategorikn sebagai pondan...sbb die x nk kuar dari barca pn...x mcm ronaldo...dari org x kenal die..smpai la satu dunia kenal die skrg nie....messi nie klu main kt liga perdana inggeris sure x bleh gi pnye..game liga perdana inggeris beza...game liga perdana inggeris kasar....beza plak dgn ronaldo..die prnh main liga portugal,liga inggeris dgn skrg liga sepanyol....messi dari kecik main dgn barca je..kemudian xavi,iniesta yg slalu support bola kt die....
player EPL lembik . lagi2 player engeland. hahahaha
 

gsx_srad

Active Member
Joined
Jun 12, 2006
Messages
1,790
Reaction score
2
Points
25
messi sb dia terhutang budi barca support perubatan dia...
so dia xkan p club lain la...
skang pun barca ada amik sorang budak brazil masuk akademi dia di Rio...
budak OKU, xda tapak kaki...bila main nampak cam kaki kuda, tp hebat...
nama apantah.
 

fine net

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,403
Reaction score
336
Points
136
messi sb dia terhutang budi barca support perubatan dia...
so dia xkan p club lain la...
skang pun barca ada amik sorang budak brazil masuk akademi dia di Rio...
budak OKU, xda tapak kaki...bila main nampak cam kaki kuda, tp hebat...
nama apantah.
terhutang budi sbb barca la die bleh jd tinggi ckit..klu x ketot je...kos suntik hormon kasi tinggi barca tanggung....
 

helmisaman

Legendary Member
Joined
Jul 15, 2011
Messages
11,106
Reaction score
266
Points
131
terhutang budi sbb barca la die bleh jd tinggi ckit..klu x ketot je...kos suntik hormon kasi tinggi barca tanggung....
scout barca yg power, dapat sense bakat messi sejak awal lagi.:)cgrock
 

zaqwsx

Super Active Member
Joined
Sep 16, 2008
Messages
5,147
Reaction score
2
Points
65
kalau semua2 kelab2 dunia boikot dia amacam????

hahhaha...baru ada akai kot...jgn tamak haloba...dengan duit skang dah byk hartanah dunia dia boleh beli...

kalau setakat tanah kebun kak limah abg hasan posmen mmg selamber jek dia beli cash n carry...hahaha
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
34,562
Reaction score
1,966
Points
206
real kaya?
agak-agaklah..
 

kaylis

Super Active Member
Joined
Feb 13, 2009
Messages
8,381
Reaction score
44
Points
70
dah tahap tamak haloba dahh mintak sampai byk tuu...tak salah aku income dari sponsor dia pun sama byk dgn wage dia...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register