BWF World Tour 2020

CG Sponsors




mdnor34

CG Top Poster Club
Joined
Nov 12, 2008
Messages
47,391
Reaction score
137
Points
133
indon pun dh ada single lelaki yg masih muda
cuma rasa dlm 1,2 thn lg penguasaan china kembali mcm dlu
Sukan Asia lepas Jonathan emas single lelaki...
Chen long kalah QF kpd ginting .
Prestasi Jonatan bagus cuma xleh konsisten ...
Sama gak mamota , axelson , Ld, CL...
Semua x konsisten ... cuma LCW paling konsisten Dlm sejarah.
 
Last edited:
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
281,404
Reaction score
11,524
Points
2,376
Lindan jadi super dan tadi kalahkan chen long 3 set.. ... masuk 3rd set Baru Lindan Panas & Belasah Chen long....game Berat sebelah...
ramai kata Umur 36 mana Boleh main 3 set...pancit tapi Lindan buktikan Boleh...

Mamota Dah Kalah awal kpd Jonathan Christie....
Lepas tu Chen long kalahkan Jonathan ..
lepas tu Lindan kalahkan Chen long .
Super Dan kembali mantop
Ringan je CL bila lawan LD
Padu2 LD bagi kt CL
 

mdnor34

CG Top Poster Club
Joined
Nov 12, 2008
Messages
47,391
Reaction score
137
Points
133
Super Dan kembali mantop
Ringan je CL bila lawan LD
Padu2 LD bagi kt CL
LD Dah dapat sentuhan lama dia...siapa tgk game dia mesti tau....
dulu2 dia hebat sbb game laju & serangan tepat & tajam dia.. tapi dah lama hilang... Smlm di final Msia open corak serangan lama dia dah kembali.... pantang ada peluang dia
akan serang tepat & tajam jadi susah CL nak Balas....
CL pula x byk dapat peluang nak serang sbb lob LD byk yang sampai back line..

LD dah kembali tapi x tau Boleh konsisten x.
 
Last edited:

joee

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 1, 2010
Messages
40,687
Reaction score
942
Points
161
dlm rekod super series LCW pemain plg konsisten
cuma dlm kejohanan besar dunia yg lain..dia cuma tiada nasib utk jd juara
tp tgk player china kebanyakan semua br awal 20an
next thomas cup & uber mungkin dpt kt china kot..agak jela:D

Sukan Asia lepas Jonathan emas single lelaki...
Chen long kalah QF kpd ginting .
Prestasi Jonatan bagus cuma xleh konsisten ...
Sama gak mamota , axelson , Ld, CL...
Semua x konsisten ... cuma LCW paling konsisten Dlm sejarah.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
281,404
Reaction score
11,524
Points
2,376
LD Dah dapat sentuhan lama dia...siapa tgk game dia mesti tau....
dulu2 dia hebat sbb game laju & serangan tepat & tajam dia.. tapi dah lama hilang... Smlm di final Msia open corak serangan lama dia dah kembali.... pantang ada peluang dia
akan serang tepat & tajam jadi susah CL nak Balas....
CL pula x byk dapat peluang nak serang sbb lob LD byk yang sampai back line..

LD dah kembali tapi x tau Boleh konsisten x.
Tak tau blh konsisten ikut umur tapi tak mustahil
LD rs nya tetap akan style dia
Akan pilih kejohanan jgk utk kumpul point masuk ke kejohanan utama dunia je
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
dlm rekod super series LCW pemain plg konsisten
cuma dlm kejohanan besar dunia yg lain..dia cuma tiada nasib utk jd juara
tp tgk player china kebanyakan semua br awal 20an
next thomas cup & uber mungkin dpt kt china kot..agak jela:D
korea & mesia makin hanyut ke laut dalam. negara lain makin maju kehadapan.
 

jp59

Fun Poster
Joined
Jul 29, 2018
Messages
718
Reaction score
81
Points
30
kita tgk terbuka singapura sok
Lin Dan X Axelson camane
:D:D
 

jazzroll

Active Member
Joined
Apr 12, 2011
Messages
1,989
Reaction score
6
Points
25
bg aku corak lindan main x mcm dulu...cuma di set ketiga je lps chen long hilang fokus baru keluar smash2 padu lindan ni.set pertama dgn kedua mcm lindan main control ball je, smash pun jrg2.
 

joee

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 1, 2010
Messages
40,687
Reaction score
942
Points
161
malaysia cuma ada lee jizia harapan tunggal..sedangkah dia pun kelaut lg..:D

korea & mesia makin hanyut ke laut dalam. negara lain makin maju kehadapan.
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
malaysia cuma ada lee jizia harapan tunggal..sedangkah dia pun kelaut lg..:D
ji zia tu masih kelaut dalam. harap misbun boleh buat sesuatu. lama gak berguru ngan misbun tu tapi tak nampak solid lagi
 
Sponsored Post
Top
Log in Register