BWF World Tour 2020

CG Sponsors




jp59

Fun Poster
Joined
Jul 29, 2018
Messages
723
Reaction score
83
Points
30
waaa :):)
tahniah bergu Tan KianM/ Lai PJ menang dan jadi wakil tunggal negara mara ke separuh akhir Terbuka Malaysia 2019

menang 17-21 21-16 21-16
comeback di set kedua yg mendebarkan
dan pandai ambil kesempatan keatas kandow yg merosot presasi di set ke3

besok akan jumpe bergu china yg sebelum ni menewaskan bergu ChanPS/GohLY
 
Sponsored Post

Kelulut madu

Fun Poster
Joined
May 1, 2018
Messages
786
Reaction score
100
Points
33
Kalah mix double kita
Nampak jurang tahap permainan
Perlukan masa lg
 

mdnor34

CG Top Poster Club
Joined
Nov 12, 2008
Messages
47,391
Reaction score
137
Points
133
Lindan jadi super dan tadi kalahkan chen long 3 set.. ... masuk 3rd set Baru Lindan Panas & Belasah Chen long....game Berat sebelah...
ramai kata Umur 36 mana Boleh main 3 set...pancit tapi Lindan buktikan Boleh...

Mamota Dah Kalah awal kpd Jonathan Christie....
Lepas tu Chen long kalahkan Jonathan ..
lepas tu Lindan kalahkan Chen long .
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
Lindan jadi super dan tadi kalahkan chen long 3 set.. ... masuk 3rd set Baru Lindan Panas & Belasah Chen long....game Berat sebelah...
ramai kata Umur 36 mana Boleh main 3 set...pancit tapi Lindan buktikan Boleh...

Mamota Dah Kalah awal kpd Jonathan Christie....
Lepas tu Chen long kalahkan Jonathan ..
lepas tu Lindan kalahkan Chen long .

norza patut boleh letak jawatan lah :D
 

mdnor34

CG Top Poster Club
Joined
Nov 12, 2008
Messages
47,391
Reaction score
137
Points
133
norza patut boleh letak jawatan lah :D
Biasalah BAM, FAM terkenal Dgn alasan Berbakul2 tapi result gagal je memanjang... tapi peruntukan juta2 dah Kerajaan bagi....
 

joee

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 1, 2010
Messages
40,690
Reaction score
944
Points
161
china dh kembali dgn bakat2 baru..
tgk ramai player muda
 

mdnor34

CG Top Poster Club
Joined
Nov 12, 2008
Messages
47,391
Reaction score
137
Points
133
china dh kembali dgn bakat2 baru..
tgk ramai player muda
Betul... lama juga diorg down di bawah jepun ... cuma skrang woman single je belum improve ...
 

joee

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 1, 2010
Messages
40,690
Reaction score
944
Points
161
indon pun dh ada single lelaki yg masih muda
cuma rasa dlm 1,2 thn lg penguasaan china kembali mcm dlu

Betul... lama juga diorg down di bawah jepun ... cuma skrang woman single je belum improve ...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register