Wanted Buyer saya nak beli Tokek Batu CASH!!!

CG Sponsors




gmsatria

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2009
Messages
8,766
Reaction score
7
Points
65
salam semua...

sape2 ade stok tokek batu untuk dijual arini di area UTARA...sila call/sms saya untuk detail...pembayaran adalah CASH...semua jenis tokek batu diperlukan segera samada cabang atau tidak...jika ada tokek batu lidah bulat,kami boleh dtg ke tmpt anda..deal ptg/mlm ni juga....

lidah cabang - 10k-15k sekilo

x cabang - 60k-100k sekilo

**BUYER TERAKHIR UNTUK TOKEK BATU**

call/sms sy segera
SAT
0136320999
 
Last edited:
Sponsored Post

B0t0L susu

Active+ Member
Joined
Nov 30, 2009
Messages
4,048
Reaction score
0
Points
20
kalau broker dr pihak buyer boleh bg deposit,
insyaallah sy bawak tokek batu depan mata :)paid


tapis jgn tak tapis:))#:-S
 

gmsatria

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2009
Messages
8,766
Reaction score
7
Points
65
kalau broker dr pihak buyer boleh bg deposit,
insyaallah sy bawak tokek batu depan mata :)paid


tapis jgn tak tapis:))#:-S
saya sendiri akan bawa terus jumpe buyer...
dh jumpe buyer...
deal terus dgn buyer...


**tawaran hanya untuk hari ini sahaja


:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

B0t0L susu

Active+ Member
Joined
Nov 30, 2009
Messages
4,048
Reaction score
0
Points
20
saya sendiri akan bawa terus jumpe buyer...
dh jumpe buyer...
deal terus dgn buyer...


**tawaran hanya untuk hari ini sahaja


:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
klau bro yakin dgn buyer,
boleh la kuaq duit sendiri kasi deposit :)):p


bole deal sampai lebam :)):p:)cgrock
 

B0t0L susu

Active+ Member
Joined
Nov 30, 2009
Messages
4,048
Reaction score
0
Points
20
ade brg baik..baik disegerakan...LAST OFFER!!!!!!

:)paid:)paid:)paid:)paid
tga deal tokek merah ni :)):)paid
broker2 maut dr pihak buyer pang pung pang pung mcm tin kosong :))
dah 3 hari deal still pending lg :(( :))

aku settlekan kt sini dulu,
klau berjaya hari ni,
aku henjut layan karenah tokek batu bro gmsatri pulak :)):)paid
 

gmsatria

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2009
Messages
8,766
Reaction score
7
Points
65
tga deal tokek merah ni :)):)paid
broker2 maut dr pihak buyer pang pung pang pung mcm tin kosong :))
dah 3 hari deal still pending lg :(( :))

aku settlekan kt sini dulu,
klau berjaya hari ni,
aku henjut layan karenah tokek batu bro gmsatri pulak :)):)paid
aku pun ade buyer untuk tokek merah..tapi nak 410g ke atas jer...
kalau nak deal dgn aku pun boleh...


:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register