Buy Paypal Any$/RM3.00 Per unit (Say NO to Scammers!)

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
655
Points
161
Bisnes: Saya bersedia membeli paypal tuan/puan/cik pada rate 3.00. (Rate 3.00 kekal walaupun di zaman kegawatan ini).

Risiko: Risiko hanya pada saya sekiranya terjadi apa2 masalah pada paypal. Tuan/Puan/Cik menerima bayaran tanpa perlu menunggu lama.

Bayaran: MBB, CIMB

ym: [email protected]

Thread ini telah berjalan sejak 22 Nov 2008, dan telah menerima rating yang tinggi serta menerima lebih 2500 kunjungan.
 
Last edited:
Sponsored Post

tesco

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2008
Messages
344
Reaction score
2
Points
15
3.4 AKU JUAL....KLU NAK PM AKU:eek::eek:
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
655
Points
161
Kau simpan dulu, aku punya stok masih banyak lagi.
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
655
Points
161
Ada lagi yg urgent nak jual? Sebelum aku offline jap lagi. Yang tak urgent, simpan je dulu.
 

apes

Active Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
1,559
Reaction score
24
Points
25
aik takkan rate 3.0 je..berapa rate bro?? still sama lagi ke??
 

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
sorry bro, aku dh lama xaktif paypal ni..
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
655
Points
161
sorry bro, aku dh lama xaktif paypal ni..
oooo adamma...aku masih aktif paypal sebab ada buat trading kat ebay. Kalau ada nanti, kita deal macam biasa...ok! :D
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register