BTC USD 61,287.7 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ask/Help Business Plan ( Proposal ) Assignment

AMHFZ

Super Active Member
Joined
Mar 6, 2012
Messages
5,214
Reaction score
239
Points
73
Salam Cgrian semua. Subject Entrepreneurship sem ni nak buat business plan ( proposal ). Kitaowg ahli2 group sepakat nak buat proposal " Kolam ikan Talapia / Udang galah ". Ada sape2 yang bole share info2 yang berguna utk letak dalam proposal kami ni dak ?

Kalau bole nak info pasal :-

1) jumlah kolam ternakan komersial yang biasa.
2) Berapa Tan Ikan / udang bole bole di jual dalam sebulan
3) Harga Kos ( Anak2 ikan / udang , Makanan )
4) Keperluan lain yang perlu ada..
5) Gross Profit yang bole gain sebulan

Or ada ape2 yang bole tambah lagi ?

Hope kawan2 CG bole bantu saya :) :)cgrock
 
Sponsored Post

syahays

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Sep 1, 2010
Messages
23,441
Reaction score
50
Points
120
Salam Cgrian semua. Subject Entrepreneurship sem ni nak buat business plan ( proposal ). Kitaowg ahli2 group sepakat nak buat proposal " Kolam ikan Talapia / Udang galah ". Ada sape2 yang bole share info2 yang berguna utk letak dalam proposal kami ni dak ?

Kalau bole nak info pasal :-

1) jumlah kolam ternakan komersial yang biasa.
2) Berapa Tan Ikan / udang bole bole di jual dalam sebulan
3) Harga Kos ( Anak2 ikan / udang , Makanan )
4) Keperluan lain yang perlu ada..
5) Gross Profit yang bole gain sebulan

Or ada ape2 yang bole tambah lagi ?

Hope kawan2 CG bole bantu saya :) :)cgrock



ni assigment den wat masa kat U dulu..lupa da pon..:)):))
7 tahun lepas..#:-S#:-S
 

AMHFZ

Super Active Member
Joined
Mar 6, 2012
Messages
5,214
Reaction score
239
Points
73
ni assigment den wat masa kat U dulu..lupa da pon..:)):))
7 tahun lepas..#:-S#:-S

tu laa.. sbb nak wat business plan lain dari yang lain. n kind of interesting topic kan :)cgrock
 

balang

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2009
Messages
7,492
Reaction score
104
Points
83
terbaik tt..den tolong upkan mana tau ada info...
 

TT

CG Super Hardcore Club
Top Poster #4
Joined
Jan 13, 2009
Messages
159,858
Reaction score
21,826
Points
1,671
report malay ke english?

report ak dulu2 sume english..nth ade lg ke tak. ak mmg simpan sume assignment thesis ak dr dlu2 sampaila jd chancelor ni (hahaha) tp tula time baru nk ingat ltak kt mane cd2 tu
 

AMHFZ

Super Active Member
Joined
Mar 6, 2012
Messages
5,214
Reaction score
239
Points
73
report malay ke english?

report ak dulu2 sume english..nth ade lg ke tak. ak mmg simpan sume assignment thesis ak dr dlu2 sampaila jd chancelor ni (hahaha) tp tula time baru nk ingat ltak kt mane cd2 tu

semua english. hihihi.. kalo bole carikan k. kot2 boleh tolong teman ni :)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register