BTC USD 50,136.8 Gold USD 1,821.84
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Business Laman Web

sanz

Super Active Member
Joined
Jul 30, 2008
Messages
5,911
Reaction score
481
Points
81
Aku ingat nak buat bisnes pakai website. macam khidmat servis la. aku skung ni cuma tak pandai nak advertise je. kate lah aku nak buat page macam friendster tu. so, boleh bagi pandangan tak kalau nak advertisekan gile2 web aku tu. pastu aku nak tau budget dalam brape ribu termasuk kos upah orang n domain.
 
Sponsored Post

rakyat_jelata

Active+ Member
Joined
Dec 8, 2008
Messages
3,387
Reaction score
131
Points
38
hmm..
cam sama ngn biz aku wt jerk..
tp aku jual website / portal...
 

eday84

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,695
Reaction score
146
Points
128
ko pandai coding tak?
kalau pandai buat sendiri jek..
social networking ye? bagus gak ada local punya social networking site.. kawanster? heheh..
ramai sini boleh tlg kutt
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
lps tu kena hack ....
 

kedaigrafik

Fun Poster
Joined
Jan 7, 2009
Messages
141
Reaction score
10
Points
15
aku boleh buat gune joomla...

kalau berminat PM aku..
 
Last edited:

wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
Aku ingat nak buat bisnes pakai website. macam khidmat servis la. aku skung ni cuma tak pandai nak advertise je. kate lah aku nak buat page macam friendster tu. so, boleh bagi pandangan tak kalau nak advertisekan gile2 web aku tu. pastu aku nak tau budget dalam brape ribu termasuk kos upah orang n domain.

nak buat web tuk bisnes ke bro...
kalau nak pm aku.
 

sanz

Super Active Member
Joined
Jul 30, 2008
Messages
5,911
Reaction score
481
Points
81
aku taknak pakai joomla. coading akutak reti kalau php. kalau leh nak wat custom nyer. example web dia macam friendster la. leh buat profile, share photo. tapi konsep aku bukan macam friendster tu. nak kene tau gak starting modal brape sume kalau ade yang pro leh tolong. kalau bole security tu memang nak kene kuat la. so, susah sket nak hack.
 

kedaigrafik

Fun Poster
Joined
Jan 7, 2009
Messages
141
Reaction score
10
Points
15
kalau start from scratch mmg mahal... byk yg kene buat...
 

sanz

Super Active Member
Joined
Jul 30, 2008
Messages
5,911
Reaction score
481
Points
81
mahal tu dalam brape bro termasuk kos nak iklan skali?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register