Bursa Saham Kuala Lumpur (FBMKLCi)

CG Sponsors




faizfakhirin

Active Member
Joined
Sep 24, 2006
Messages
2,047
Reaction score
8
Points
25
allop...aku bukak thread nie nak discuss saper yg pernah main saham melalui maybank2u?....mcm mana nk buat?....aku try xleh register....or kena register kat bank dulu?

:)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock
 
Sponsored Post

TamingSari

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,416
Reaction score
155
Points
138
dulu ada org spam pasal bende ni.. siap jual ebook lg pasal ni..
 

hazwan

Super Active Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
5,107
Reaction score
11
Points
65
so mcm mane ek nak main saham gune maybank2u, boleh main forex gak ke?
 

Kimie

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
6,744
Reaction score
112
Points
73
erm.. tak salah aku ader sorang tu bernama "En.Aku" di wang cyber..

dier jual ebook pasal cara nak trade guner maybank2u ni..

aku berminat jugak.. tapi aku takut macam rugi jer beli nanti..

apa kata kite kongsi duit beli ebook tu..

murah sikit..

dier jual dalam 90rm macam tu lah..
 

CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
Ingatkan Remiser yg bukak thread ni rupanye 2X5 dengan laling gak..:p so kenalah hantar surat kat persatuan remiser berjaya BSKL datang sini dan share berjuta ilmu kat sini..khabar angin kata boleh tahan income main share ni kalah trade forex..ialah diaorang kan senang nak DD due dilligent company yg tersenarai tu semua huhu..:-?


ps-tengah tunggu remiser with succesfull track record coming
 

Kimie

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
6,744
Reaction score
112
Points
73
maner en.aku ni.. aku nampak dier kat sini tadi..

mayb dier tengah duk tekup mulut dier sambil gelak terkekek2

tengok thread ni..:D:D
 

CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
maner en.aku ni.. aku nampak dier kat sini tadi..

mayb dier tengah duk tekup mulut dier sambil gelak terkekek2

tengok thread ni..:D:D
kenapa awak kata camtu e-book dia awak dah baca? Tak silap dengar khabar angin en.Aku telah amalkan apa yg dia tulis pasal benda tu dan buktinye tak SURE lagi..:-?
 

Kimie

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
6,744
Reaction score
112
Points
73
kenapa awak kata camtu e-book dia awak dah baca? Tak silap dengar khabar angin en.Aku telah amalkan apa yg dia tulis pasal benda tu dan buktinye tak SURE lagi..:-?
yeker? saya tak tahu pulak pasal tu..

tapi saya sebut2 namer dier pasal dialah orang pertama yang

citer pasal nak trade saham malaysia kat maybank2u..

pada saya lah dier orang pertama..

pasal dunia internet ni baru lagi bagi saya..
 

mie8500

Active Member
Platinum Member
Joined
Mar 28, 2006
Messages
2,026
Reaction score
4
Points
25
hahaha..
takkan RM90 pun nak kongsi gak kawan..
ebook tu, aku ada.. tp, jgn mintak kat aku..
Memang aku x kan bg.. ni prinsip..
Memang amat berbaloi beli..
Bukak www.buysignal.net , tgk ada dia selit isikandungan atau tajuk kat web tuh..

Aku dah baca, tp belum mula..
makin baca makin seronok dan bersemangat nak buat sbb panduan yang dia bg amat mudah untuk paham serta boleh dikatan lengkap.
Ada support forum dan signal2 yg dia bg lagi..

amat puashati la..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register