Buluhmas Enterprise Sdn Bhd (813712-M) - buluhmas.com

CG Sponsors




Pak Wan

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2008
Messages
5,753
Reaction score
408
Points
81
nasib baik aku tak join lagi... kalu tak...mmmmm
 
Sponsored Post

onbehalf

Active+ Member
Joined
Sep 13, 2007
Messages
4,805
Reaction score
1
Points
25
ni la masalah orang melayu.. takleh tgk melayu maju sikit dah kena kacau....
 

Pak Wan

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2008
Messages
5,753
Reaction score
408
Points
81
kesian juga aku tgk bangsa melayu ni... aku pun melayu gak... dulu jai..skang buluh... adoiii
 

onbehalf

Active+ Member
Joined
Sep 13, 2007
Messages
4,805
Reaction score
1
Points
25
kesian juga aku tgk bangsa melayu ni... aku pun melayu gak... dulu jai..skang buluh... adoiii
takper takper... masih ada byk lagi peluang lain macam kat bawah ni... heuheuheuhe :eek::eek::)paid
 

deddyqaid

Active Member
Joined
Sep 8, 2008
Messages
1,101
Reaction score
0
Points
20
BNM ni sebenarnya bertindak sebab ada report jer..bukan BNM je, sume badan kerajaan camtuh...kalau tak dihiraukan, nanti mula bising diorang tak wat keje... so, biarkan mereka wat keje...paper tu sumer nak bagi laku jer...tajuk pun salah..skim cepat kaya melalui internet, sedangkan yang aku tau, buluhmas ni tak bagi pun buat online..

ada bagus jugak jadi mender nih..sebabnya senang... andaikan buluhmas ni LULUS dari pemeriksaan BNM, sure pasnih korang mudah2 jer nak tarik orang lebih ramai join...itu dari segi positifnya...kalau sebaliknya, akan senyap terus mender nih..so, takde pape,pasal sebelum ni pun dah banyak yang dah bungkus.nak pelik ape kan, dah pernah jadi...so, memang tinggi risiko dalam situasi sekarang sama ada LULUS atau GAGAL... tetapi jika LULUS, dengan sendirinya buluhmas jadi kuat pasal dah LULUS dari BNM, sonang2 macam makan kacang je korang dapat orang baru join ;)
p/s: jangan asyik pandang dari negatif jer, lihat pada positif. selagi belum ditentukan betul atau salah, jangan suka suka tentukan orang tu salah ye. :)
ask semua kengkawan.. saya setuju pendapat sifuku..andai kata BM ok..kepada kengkawan yang banyak nie..jempot la jadi promoter sambilan..upah sengget aje..memh le join BM ngan aku..:D
 

deddyqaid

Active Member
Joined
Sep 8, 2008
Messages
1,101
Reaction score
0
Points
20
Currently Active Users Viewing This Thread: 140 (45 members and 95 guests)
deddyqaid, onbehalf, ccomei, redza, smartincome, 1305, fadlie, aliffaisy, zack_viva, goku, trexclanz, ceramicno1, klleman, TeamMoney, ciciwawa, devill, marineblue, Pak Wan, boombos, haikalazrin, elmyolen, sifuku, alam3011, mohdnor, putrimontel, Zul.H, sentorian, Iliaz Muhammad, abechik, tokwan, plastic_men888, mie, keli80, nambua, badangiler, habibyana, acoms, neceolite, e.k., ayet_666, nightrain6, mdlenga, nazry, my.name.is.nad, jaih
 

badangmalaya

Fun Poster
Joined
May 3, 2007
Messages
498
Reaction score
3
Points
15
Nasib baik badang tak ikut. Tetapi bandang pun dah banyak kena. Mula dari JNSSB, Kambing, Mygh2u, Sunshine (Mr. Phang) dll. Ambil semua ini sebagai pengajaran.
 

kapak

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
19,506
Reaction score
237
Points
123
Currently Active Users Viewing This Thread: 140 (45 members and 95 guests)
deddyqaid, onbehalf, ccomei, redza, smartincome, 1305, fadlie, aliffaisy, zack_viva, goku, trexclanz, ceramicno1, klleman, TeamMoney, ciciwawa, devill, marineblue, Pak Wan, boombos, haikalazrin, elmyolen, sifuku, alam3011, mohdnor, putrimontel, Zul.H, sentorian, Iliaz Muhammad, abechik, tokwan, plastic_men888, mie, keli80, nambua, badangiler, habibyana, acoms, neceolite, e.k., ayet_666, nightrain6, mdlenga, nazry, my.name.is.nad, jaih
ramai yg berdebar2 tunggu keputusan tu
 

ceramicno1

Fun Poster
Joined
Sep 19, 2008
Messages
132
Reaction score
0
Points
10
Bm selamanya

kesian juga aku tgk bangsa melayu ni... aku pun melayu gak... dulu jai..skang buluh... adoiii
KLU KO XTAU APE2 PSL BULUHMAS, JGN BYK CKP LA...

AKU YAKIN BM AKAN OK... BETOL X KWN2 BM' SUME...

BM AKAN TETAP
:)paid :)paid

:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register