Buku Tajwid dan Quran tajwid

CG Sponsors




zayed

Fun Poster
Joined
Mar 29, 2008
Messages
523
Reaction score
27
Points
20


Buku ini merupakan antara buku tajwid terlengkap yg saya pernah baca. dan saya sendiri berguru dgn penulis.







Buku disertai rujukan pada nota kaki serta lengkap dgn gambarajah dan jadual. Setiap hujung topik, disertai ringkasan dan latih tubi.

baik utk mereka yg ada background ilmu tajwid.

Harga buku tajwid: RM20.00

shipping and handling RM7.00 (pos laju)


Berminat? boleh hubungi ana: 013-3873-225 atau [email protected]

Bayaran boleh dibuat ke akaun maybank 158248021000 - zayed zulkifli
 
Last edited:
Sponsored Post

zayed

Fun Poster
Joined
Mar 29, 2008
Messages
523
Reaction score
27
Points
20


Cover



Contoh kandungan



ringkasan jadual rujukan tajwid disertai di muka surat belakang.



harga quran RM70.00

shipping and handling RM7.00
 

wak

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
11,359
Reaction score
5
Points
115
di muka surat blkg Al-Quran cam dlm gambar ke 4 tu bahasa inggeris ker??
 

nashburn

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
6,374
Reaction score
66
Points
70
Utk shipping & handling mcm mana proses?
Al-quran tuu
 

lau_kau

Super Active Member
Joined
Aug 2, 2007
Messages
8,288
Reaction score
587
Points
121
klau cod nak jumpa kat mana.....
 

zayed

Fun Poster
Joined
Mar 29, 2008
Messages
523
Reaction score
27
Points
20
COD Shah Alam/Subang Jaya/Cyberjaya.

kat belakang tu, multi lingual jadual utk tajwid (termasuk bahasa melayu) sebab quran ni dijual serata dunia

utk pos, akan diletakkan handle with care (Naskah Quran) dan Pos malaysia memang akan take note benda nih.
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
738
Points
166
COD area mana bro? saya minat buku tajwid tu :)
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
738
Points
166
COD Shah Alam/Subang Jaya/Cyberjaya.

kat belakang tu, multi lingual jadual utk tajwid (termasuk bahasa melayu) sebab quran ni dijual serata dunia

utk pos, akan diletakkan handle with care (Naskah Quran) dan Pos malaysia memang akan take note benda nih.

Ok saya mintak buku tajwid tu. Bila kita boleh jumpa? Saya ada kat seksyen 19 sekarang ni. Lepas jam 10 pagi saya ada kat seksyen 17 (keje).



P/s: Al-Quran tu murah dah jual tu. Ada saya pernah jumpa orang jual RM100 #:-S
 

zayed

Fun Poster
Joined
Mar 29, 2008
Messages
523
Reaction score
27
Points
20
Ok saya mintak buku tajwid tu. Bila kita boleh jumpa? Saya ada kat seksyen 19 sekarang ni. Lepas jam 10 pagi saya ada kat seksyen 17 (keje).



P/s: Al-Quran tu murah dah jual tu. Ada saya pernah jumpa orang jual RM100 #:-S
ok. bila2 boleh jumpa. telefon je saya kita buat appointment.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register