To Sell Buku La Tahzan karangan Dr 'Aidh Abdullah Al-Qarni..

CG Sponsors
putera.duyung

Fun Poster
Joined
Aug 28, 2009
Messages
901
Reaction score
10
Points
15
Salam..
kpd semua sahabat..sesiapa yg berminat untuk membeli Buku Bertajuk 'La Tahza' karangan Dr 'Aidh Abdullah Al-Qarni dlm bahasa Melayu blh hubungi sy..Buku motivasi paling laris..
Harga : RM 27.00(tidak trmsk kos penghantaran)..

Buku ini merupakan hasil kajian bersungguh-sungguh dari penulis yang cuba menyelesaikan berbagai masalah dalam kehidupan manusia. Permasalahan yang timbul akibat keraguan, kegelisahan, dukacita, penderitaan, kesedihan, keputusasaan, hilang harapan, kekecewaan dan berbagai lagi.

Buku ini diharapkan dapat memberikan penyelesaian terhadap permasalahan tersebut melalui tuntutan cahaya wahyu, petunjuk ajaran Nabi dan panggilan fitrah kemanusiaan, serta melalui berbagai saranan yang kreatif dan etika yang mengkagumkan. Di dalam buku ini juga terdapat berbagai nukilan sejarah para sahabat terbaik dan tabi'in terpilih. Juga ada beberapa potongan bait puisi para penyair terkemuka, nasihat daripada para doktor, pesanan para ahlu hikmah dan tuntunan para ulama.

Di antara lembaran-lembaran halaman buku ini terdapat pula beberoa hasil karya ilmiah dari para ilmuwan Timur dan Barat, terdahulu dan masa kini. Semuanya dirangkum dari berbagai sumber media maklumat, berupa tulisan yang terdahulu, majalah, makalah dan beberapa media lainnya.

Buku ini merupakan kumpulan berbagai topik yang disusun rapi dan telah disaring serta diringka. Ringkasnya, buku ini akan mengatakan kepada anda: "Bergembiralah, tenanglah, bersikap optimislah dan jangan bersedih"


p/s : Sebahagian drpd hasil jualan akan didermakan kpd surau tmpt sy bg aktiviti yg dijalankan..
terima kasih..
 
Last edited:
Top
Log in Register