Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.08027
USD / JPY
109.865
GBP / USD
1.30006
USD / CHF
0.98222
USD / CAD
1.32544
EUR / JPY
118.685
AUD / USD
0.6687

CG Sponsors




mrlan09

Legendary Member
Joined
Nov 10, 2009
Messages
10,661
Reaction score
183
Points
923
semua nak tengok statement betul, suruh buktikan kehebatan bertrading dsb. saya tak terima cabaran2 camni. maaf ya.

spt yg ada dlm forexsebenar.com, kalau rasa apa yg saya ajar ni sampah/tak membantu/tipu semata-mata/tak tepat @ betul, mintak je refund balik dalam 30 hari. habis citer. (untuk kes asli sahaja dan bukan utk org yg ambil kesempatan. Tak berkat ilmu tu nanti)

saya sekadar berkongsi ilmu & pengalaman dgn bayaran minima.

org sanggup masuk seminar, pergi kelas, join personal coaching RM5000, beli indicator/EA habis ratus2/ribu2. tu pun mungkin belajar sikit je daripada apa yg Teknik Forex Sebenar tawarkan.

Hope the above clarifies :)
bukan cabar tuan,...kalu tuan yakin dgn teknik tuan,..itu semua kacang bagi tuan,...jawapan tuan macam tuan sendiri tak yakin dgn apa yg tuan nak jual....:D
 
Sponsored Post

rayz

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2007
Messages
12,938
Reaction score
726
Points
161
tt jangan kecil hati...

bg la kwn2 tgk real akaun bg yg meminta..

saya dulu prnh terkena beli power trend dn wira forex. ss tipu dan refund yg dikatakan juga menipu,kat web kata xrepaint apa sme.


jika ada real statement tu sy yakin org lebih yakin nk beli. ssapa sini yg mmg dh lama kat carigold yg mana sdh lama bg review pun lebih bagus tuk tt.

sekian.
 

edifier83

Fun Poster
Joined
May 3, 2007
Messages
771
Reaction score
5
Points
15
saya setuju dengan rakan-rakan.. acc.demo tu tak mendedahkan strategi TT guna pon cume nak tengok TT trade dan up kan modal tu jer.. just show your honesty, kalau jujur jgn kan RM89.... RM890 pon org sanggup beli kalau betul berkualiti..
 

matsarol

Active Member
Joined
Aug 31, 2009
Messages
1,557
Reaction score
5
Points
25
tt jangan kecil hati...

bg la kwn2 tgk real akaun bg yg meminta..

saya dulu prnh terkena beli power trend dn wira forex. ss tipu dan refund yg dikatakan juga menipu,kat web kata xrepaint apa sme.


jika ada real statement tu sy yakin org lebih yakin nk beli. ssapa sini yg mmg dh lama kat carigold yg mana sdh lama bg review pun lebih bagus tuk tt.

sekian.
saya setuju,bagi review copy untuk otai2 kt dlm ni ok gak ni..rasanya tak rugi sgt kot..:)paid
 

redace

Active Member
Joined
Dec 16, 2007
Messages
1,764
Reaction score
13
Points
25
eden subscribe dulu thread neh......mesti panas nanti neh
 

cyber99

Fun Poster
Joined
Mar 5, 2011
Messages
807
Reaction score
83
Points
30
Hujung tahun ni x de diskaun ke ?:)
 
Last edited:

redace

Active Member
Joined
Dec 16, 2007
Messages
1,764
Reaction score
13
Points
25
jumpa face to face sambil beli sambil coaching pun best ni.....amacam TT jom turun Putrajaya mau
 
Sponsored Post
Top
Log in Register