Recommended Brokers


Forex Chart

Sponsored Post

lubokduit

Fun Poster
Joined
Nov 12, 2009
Messages
194
Reaction score
2
Points
15
acu try test acct ni,..dalam sebulan,..agak2 berapa tuan boleh up dgn teknik tuan,...

Name : demoOOO
Email : demo
Login : 8785981
Password : 4tnvgho
Investor : n7qxkxc (read only password)

nanti ramai2 boleh tengok

aku serius ni nak beli...:D:D
okey gak tu...suruh TT guna akaun yg di beri... tapi tak best guna akun demo...kalu real baru ada feel...

atau bg statment terbaru TT... ce tengok... :-?
 

ad-din

Fun Poster
Joined
Jul 27, 2010
Messages
394
Reaction score
0
Points
10
okey gak tu...suruh TT guna akaun yg di beri... tapi tak best guna akun demo...kalu real baru ada feel...

atau bg statment terbaru TT... ce tengok... :-?

Ni trading platform mana ni>>>bro
 

Jackhalid

Super Active Member
Platinum Member
Joined
May 24, 2008
Messages
6,373
Reaction score
947
Points
111
bro ada investor password utk kami lihat sepintas lalu . jika boleh share alhamdulillah sgt .
maaf en MAIDIN, P&C. huhu

apa yg penting SS tu semua saya punya & profit yg dijana adalah ratus2, bukan takat 5, 10 - 20 pips.
 

Jackhalid

Super Active Member
Platinum Member
Joined
May 24, 2008
Messages
6,373
Reaction score
947
Points
111
kasi la signal 10 kali test drive...ayat marketing banyak sangat..susah nak caya bro :D
dlm ebook saya ada sentuh pasal signal-signal ni.
trade sendiri, untung rugi tanggung sendiri.
bila harapkan signal/org tolong trade, tu yg jadi scam sana sini tu.
kalau nak test signal boleh tapi follow pakai akaun demo je la.
at least kalau rugi tak sentuh duit betul.

sbg trader yg realistik, kena terima hakikat bahwa takde trader yg tak pernah loss. kita manusia, bukan Tuhan yg boleh predict apa akan jadi di masa depan dgn 100% tepat. (ni salah satu mitos yg disentuh dlm ebook)

saya cuti trade buat masa ni. tahun depan baru resume.
kalau ada setup saya share. tq
 

Jackhalid

Super Active Member
Platinum Member
Joined
May 24, 2008
Messages
6,373
Reaction score
947
Points
111
promosi rm70 dah tamat ke?
habis dah. jual murah tak nak beli. so jual mahal la plak tgk camne.

ni pun kira murah la ni. org jual indi/EA pakai spek itam jual ratus2 org beli plak.

ni semua karangan & ciptaan sendiri, bukan ciplak @ collect ebook sana sini pastu jual.

harap tuan faham. TQ :)
 

Jackhalid

Super Active Member
Platinum Member
Joined
May 24, 2008
Messages
6,373
Reaction score
947
Points
111
acu try test acct ni,..dalam sebulan,..agak2 berapa tuan boleh up dgn teknik tuan,...

Name : demoOOO
Email : demo
Login : 8785981
Password : 4tnvgho
Investor : n7qxkxc (read only password)
sever : InstaForex-Contest.com

nanti ramai2 boleh tengok

aku serius ni nak beli...:D:D
semua nak tengok statement betul, suruh buktikan kehebatan bertrading dsb. saya tak terima cabaran2 camni. maaf ya.

spt yg ada dlm forexsebenar.com, kalau rasa apa yg saya ajar ni sampah/tak membantu/tipu semata-mata/tak tepat @ betul, mintak je refund balik dalam 30 hari. habis citer. (untuk kes asli sahaja dan bukan utk org yg ambil kesempatan. Tak berkat ilmu tu nanti)

saya sekadar berkongsi ilmu & pengalaman dgn bayaran minima.

org sanggup masuk seminar, pergi kelas, join personal coaching RM5000, beli indicator/EA habis ratus2/ribu2. tu pun mungkin belajar sikit je daripada apa yg Teknik Forex Sebenar tawarkan.

Hope the above clarifies :)
 
Last edited:

Jackhalid

Super Active Member
Platinum Member
Joined
May 24, 2008
Messages
6,373
Reaction score
947
Points
111
2 soalan yang sering ditanya (FAQ):

1) Kalau dah 5 angka seminggu memorex, nape tak berhenti keje jek?
Jwpn: Trading sangat boring. 1 jam je guna sehari pun. Selain daripada tu nak buat apa lagi? Baik saya kerja. Company saya keje pun best. Dapat juga networking & belajar benda2 baru. Selain daripada forex & keje, saya juga ada bisnes2 online lain.

2) Kalau dah kaya kenapa nak jual? Nape tak bagi free jek?
Jwpn: Saya dah keluarkan banyak sumber2 utk hasilkan ebook ni. Dari segi masa, tenaga, dan wang ringgit. Wang ringgit tu takpela, tapi MASA & TENAGA tu tak ternilai harganya.

Pergi sekolah/universiti pun kena bayar yuran. So, anggap jela ni yuran untuk menuntut ilmu, demi menjimatkan masa & tenaga anda. Dan paling penting, menyelamatkan wang anda sebelum tersilap langkah.

Terima kasih.
 

astagold.UMOFX

Legendary Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
13,054
Reaction score
605
Points
161
takde ke ss bulan 12 nak tengok? kat web tu tahun 2009, paling baru pun bulan 5 2010. trade pakai broker mana bang? :">
 
Sponsored Post
Top
Log in Register