BTC USD 57,286.6 Gold USD 1,777.59
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bukit Tinggi Digondolkan !!!!!

Talib Ali

Active Member
Messages
1,304
Joined
Nov 22, 2008
Messages
1,304
Reaction score
114
Points
33
Salam,, tadi kalau korang tengok berita TV3 tadi berita kedua adalah pasal pencemaran sungai Tanglir kat Bukit Tinggi.
Saya geram sangat projek pusat latihan nuklear dan atom malaysia kat sini. kerana saya salah penduduk kat sini.

Korang rasa dengan pendedahan tadi tu agaknya stop tak projek tu?

thanks
Talib Ali
 
Sponsored Post

sarawak_lineup

Super Active Member
Messages
5,217
Joined
Aug 25, 2008
Messages
5,217
Reaction score
107
Points
88
Salam,, tadi kalau korang tengok berita TV3 tadi berita kedua adalah pasal pencemaran sungai Tanglir kat Bukit Tinggi.
Saya geram sangat projek pusat latihan nuklear dan atom malaysia kat sini. kerana saya salah penduduk kat sini.

Korang rasa dengan pendedahan tadi tu agaknya stop tak projek tu?

thanks
Talib Ali

yer ker...????
den x sempat tgk td...mana gambar???
upload ckit...
 

Talib Ali

Active Member
Messages
1,304
Joined
Nov 22, 2008
Messages
1,304
Reaction score
114
Points
33

[URL=http://g.imagesh

Ini gambar sungai yang terjejas teruk.Dulu sungai ini punyalah jernih serta memang cukup sejuk nak buat riadah.
Tapi lepas start projek tu.. gua memang bengang gila
sebab depa dah jadikan air sungai tu dah macam teh tarik!!!!

Geram betul aku kat siapa yang luluskan projek tu
 

MrMama

Active Member
Messages
1,631
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,631
Reaction score
7
Points
25
Salam,, tadi kalau korang tengok berita TV3 tadi berita kedua adalah pasal pencemaran sungai Tanglir kat Bukit Tinggi.
Saya geram sangat projek pusat latihan nuklear dan atom malaysia kat sini. kerana saya salah penduduk kat sini.

Korang rasa dengan pendedahan tadi tu agaknya stop tak projek tu?

thanks
Talib Ali

kalau karam singh yg terjah stop kot:D
 

Kurma

Active+ Member
Messages
4,219
Joined
Jul 23, 2007
Messages
4,219
Reaction score
95
Points
30
Depa semua memang gila:(scam:(scam:(scambukannya senang nak jernih kan kembali sungai tur...apa yang gomen buat?????? kalau setakat denda mereka boleh bayar...adakah dengan denda tur gomen boleh menjernihkan kembali sungai tur atau menggunakan duit tur dengan membuat kempen mencintai sungai kita yang mendidik salah orang:mad::mad::mad:
 

kuhik

CG Top Poster Club
Messages
39,519
Paid Membership
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
hmmpphh....sapa punya kontraktor nie?
 

Talib Ali

Active Member
Messages
1,304
Joined
Nov 22, 2008
Messages
1,304
Reaction score
114
Points
33
Kerajaan Negeri Pahang punya kontraktor.. tu hari dia dah kebas balak kat situ
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register