BTC USD 35,770.3 Gold USD 1,834.58
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bukak bisnes klinik, antara Loan bank vs partnership?

Sponsored Post

Irwan De Gea

Active Member
Messages
2,222
Joined
Feb 8, 2012
Messages
2,222
Reaction score
38
Points
30
di seremban 2, stakat ni mesin semua dah beli. apa2 pon nanti sy roger.

mesin apa or servis apa yg tuan sediakan?

Apa2 mesin biomedikal / perubatan...
Repair, atau maintenance servis InshaaAllah, bleh buat... :)cgrock:)cgrock
 

Storyday

Active Member
Messages
2,409
Joined
Dec 9, 2007
Messages
2,409
Reaction score
13
Points
25
leh la aku usya tunang aku doktor pakar. kih3. kalo otai2 ade plan nk buat partner, leh discus2 nanti.
 

pok wang

Active Member
Messages
2,142
Joined
Dec 17, 2009
Messages
2,142
Reaction score
18
Points
25
klinik untuk di jual..lokas taman putra kajang
doktor yg dulu dah tak berminat nk run..
klinik masih baru lagi
jual skali ngan staff yg berpengalaman
 

myfast01

Fun Poster
Messages
524
Joined
Dec 23, 2011
Messages
524
Reaction score
8
Points
15
klinik untuk di jual..lokas taman putra kajang
doktor yg dulu dah tak berminat nk run..
klinik masih baru lagi
jual skali ngan staff yg berpengalaman

RM berapa nak jual tue.. cer pm skit..
 

PedangSetiawan

Super Active Member
Messages
8,743
Joined
May 14, 2010
Messages
8,743
Reaction score
105
Points
83
klinik untuk di jual..lokas taman putra kajang
doktor yg dulu dah tak berminat nk run..
klinik masih baru lagi
jual skali ngan staff yg berpengalaman

pm nama klinik dan harga, btw klinik medical ke dental?
 

jeopardize

Freshie
Messages
46
Joined
May 23, 2013
Messages
46
Reaction score
1
Points
11
salam boss.. nak mintak boss share sikit pengalaman bukak klinik. Den sekarang duduk tasik jaya. tengah belajar selok belok nak bukak dental klinik tok isteri. Tapi masih tkot2 nak amek risiko.. Kalao boss free, bole x share kat saya modal tuan, loan berapa, untung bersih klinik boss.. Kalao boss xkeberatan laa.. sebab saya nak jadikan projek klinik boss macam case study
 

PedangSetiawan

Super Active Member
Messages
8,743
Joined
May 14, 2010
Messages
8,743
Reaction score
105
Points
83
salam boss.. nak mintak boss share sikit pengalaman bukak klinik. Den sekarang duduk tasik jaya. tengah belajar selok belok nak bukak dental klinik tok isteri. Tapi masih tkot2 nak amek risiko.. Kalao boss free, bole x share kat saya modal tuan, loan berapa, untung bersih klinik boss.. Kalao boss xkeberatan laa.. sebab saya nak jadikan projek klinik boss macam case study

dah buka ke kliniknya? sorry aku lama x jengah thread sendiri haha
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register