Bukak bisnes klinik, antara Loan bank vs partnership?

CG Sponsors




Sponsored Post

Irwan De Gea

Active Member
Joined
Feb 8, 2012
Messages
2,098
Reaction score
21
Points
25
di seremban 2, stakat ni mesin semua dah beli. apa2 pon nanti sy roger.

mesin apa or servis apa yg tuan sediakan?
Apa2 mesin biomedikal / perubatan...
Repair, atau maintenance servis InshaaAllah, bleh buat... :)cgrock:)cgrock
 

Storyday

Active Member
Joined
Dec 9, 2007
Messages
2,409
Reaction score
13
Points
25
leh la aku usya tunang aku doktor pakar. kih3. kalo otai2 ade plan nk buat partner, leh discus2 nanti.
 

pok wang

Active Member
Joined
Dec 17, 2009
Messages
2,142
Reaction score
18
Points
25
klinik untuk di jual..lokas taman putra kajang
doktor yg dulu dah tak berminat nk run..
klinik masih baru lagi
jual skali ngan staff yg berpengalaman
 

myfast01

Fun Poster
Joined
Dec 23, 2011
Messages
524
Reaction score
8
Points
15
klinik untuk di jual..lokas taman putra kajang
doktor yg dulu dah tak berminat nk run..
klinik masih baru lagi
jual skali ngan staff yg berpengalaman
RM berapa nak jual tue.. cer pm skit..
 

PedangSetiawan

Super Active Member
Joined
May 14, 2010
Messages
8,699
Reaction score
93
Points
70
klinik untuk di jual..lokas taman putra kajang
doktor yg dulu dah tak berminat nk run..
klinik masih baru lagi
jual skali ngan staff yg berpengalaman
pm nama klinik dan harga, btw klinik medical ke dental?
 

jeopardize

Freshie
Joined
May 23, 2013
Messages
46
Reaction score
1
Points
11
salam boss.. nak mintak boss share sikit pengalaman bukak klinik. Den sekarang duduk tasik jaya. tengah belajar selok belok nak bukak dental klinik tok isteri. Tapi masih tkot2 nak amek risiko.. Kalao boss free, bole x share kat saya modal tuan, loan berapa, untung bersih klinik boss.. Kalao boss xkeberatan laa.. sebab saya nak jadikan projek klinik boss macam case study
 

PedangSetiawan

Super Active Member
Joined
May 14, 2010
Messages
8,699
Reaction score
93
Points
70
salam boss.. nak mintak boss share sikit pengalaman bukak klinik. Den sekarang duduk tasik jaya. tengah belajar selok belok nak bukak dental klinik tok isteri. Tapi masih tkot2 nak amek risiko.. Kalao boss free, bole x share kat saya modal tuan, loan berapa, untung bersih klinik boss.. Kalao boss xkeberatan laa.. sebab saya nak jadikan projek klinik boss macam case study
dah buka ke kliniknya? sorry aku lama x jengah thread sendiri haha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register