BTC USD 22,885.4 Gold USD 1,867.71
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bukak bisnes klinik, antara Loan bank vs partnership?

Sponsored Post

myfast01

Fun Poster
Messages
524
Joined
Dec 23, 2011
Messages
524
Reaction score
8
Points
15
terbaik.. gud luck tt..

kalo boleh dptkan modal sendiri, teruskan jer la tanpa sharepartner..

and maybe boleh amik sharepartner yg mahir dari segi pengurusan dan pengembangan bisnes bukan sekadar letak modal dan tunggu untung bulan2..

den sendiri pun berpartner ngan cikgu utk buka pusat tuisyen.. tugas die mengajar n dapatkan cikgu.. tugas den pengurusan dan operasi syarikat..
 

PedangSetiawan

Super Active Member
Messages
8,743
Joined
May 14, 2010
Messages
8,743
Reaction score
105
Points
83
terbaik.. gud luck tt..

kalo boleh dptkan modal sendiri, teruskan jer la tanpa sharepartner..

and maybe boleh amik sharepartner yg mahir dari segi pengurusan dan pengembangan bisnes bukan sekadar letak modal dan tunggu untung bulan2..

den sendiri pun berpartner ngan cikgu utk buka pusat tuisyen.. tugas die mengajar n dapatkan cikgu.. tugas den pengurusan dan operasi syarikat..

dah pakai loan, x jadi partnership. :)paid
 

faris_sn

Legendary Member
gem
Messages
14,317
Joined
Oct 6, 2009
Messages
14,317
Reaction score
12
Points
115
aku manage akuan beberapa klinik ..

mostly loan dan ada juga partnership..

tp biz klinik ni mmg mantop...kebanyakan client aku 1st 2 years jer dok sorg2 kat klinik + assistant...asuk thn ke 3 ...upah locum...mmg kencang biz ni...

p/s: member sekg bukak klinik kat denai alam pun dah amik LOCUM..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register