Bukak bisnes klinik, antara Loan bank vs partnership?

CG Sponsors




Sponsored Post

BnT

Super Active Member
Joined
Sep 25, 2011
Messages
9,740
Reaction score
157
Points
73
Terbaek kalo jd panel insuran2.....yg pening bab bayarnye. Kalo lambat, kene rolling duit sendiri utk bayor ubat2 supplier...
 

matte

Freshie
Joined
Jan 5, 2008
Messages
46
Reaction score
0
Points
6
Parking sat....ada plan gak nak bukak sebijik nanti
 

hiddenblade

Fun Poster
Joined
Feb 19, 2008
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
kat mana pulak kisah dia? byk hal politik jek
dah aadun politik memang banyak pasal politik. post2 dia sekitar bulan julai/ogos rasanya banyak kisah2 masa mula2 buka klinik. dalam buku dia tajuk travelogue pun kebanyakan pasla mula2 buka klinik
 

myfast01

Fun Poster
Joined
Dec 23, 2011
Messages
524
Reaction score
8
Points
15
terbaik.. gud luck tt..

kalo boleh dptkan modal sendiri, teruskan jer la tanpa sharepartner..

and maybe boleh amik sharepartner yg mahir dari segi pengurusan dan pengembangan bisnes bukan sekadar letak modal dan tunggu untung bulan2..

den sendiri pun berpartner ngan cikgu utk buka pusat tuisyen.. tugas die mengajar n dapatkan cikgu.. tugas den pengurusan dan operasi syarikat..
 

PedangSetiawan

Super Active Member
Joined
May 14, 2010
Messages
8,699
Reaction score
93
Points
70
terbaik.. gud luck tt..

kalo boleh dptkan modal sendiri, teruskan jer la tanpa sharepartner..

and maybe boleh amik sharepartner yg mahir dari segi pengurusan dan pengembangan bisnes bukan sekadar letak modal dan tunggu untung bulan2..

den sendiri pun berpartner ngan cikgu utk buka pusat tuisyen.. tugas die mengajar n dapatkan cikgu.. tugas den pengurusan dan operasi syarikat..
dah pakai loan, x jadi partnership. :)paid
 

faris_sn

Legendary Member
Joined
Oct 6, 2009
Messages
14,317
Reaction score
12
Points
115
aku manage akuan beberapa klinik ..

mostly loan dan ada juga partnership..

tp biz klinik ni mmg mantop...kebanyakan client aku 1st 2 years jer dok sorg2 kat klinik + assistant...asuk thn ke 3 ...upah locum...mmg kencang biz ni...

p/s: member sekg bukak klinik kat denai alam pun dah amik LOCUM..
 

pok wang

Active Member
Joined
Dec 17, 2009
Messages
2,142
Reaction score
18
Points
25
salam..kepada yg ingin mengambil alih klinik atau JV boleh datang berurusan dengan kawan aku

doktor yg bertugas dah tak nak run..klinik dah siap serba serbi siap dengan pekerja..

klinik medika
no 5-G jLn putra 2
tmn putra kajang
43000 kajang selangor

contact person: 016-4116110 (puan fariza)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register