BTC USD 33,183.5 Gold USD 1,802.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Buka akaun syarikat dengan maybank

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
salam semua

aku baru bukak sykt enteprise

skrg nk bukak akaun sykt dgn maybank

tp yg x sdap dgr ialah , kena depo rm3.5k , pastu kena tnggu 3 bulan stgh , btul ke mcm tu:-?

yg cimb pulak , kena depo rm3k , waiting slama 3 bulan:eek:

mmg bnda ni btul atau x ?

atau ada kwn2 lain yg tau bank2 lain yg blh buat akaun sykt dengn mudah dn cepat , tlg share ye, tq bnyk2:)
 
Sponsored Post

maxpix

Active Member
Joined
Feb 7, 2007
Messages
1,201
Reaction score
0
Points
20
salam semua

aku baru bukak sykt enteprise

skrg nk bukak akaun sykt dgn maybank

tp yg x sdap dgr ialah , kena depo rm3.5k , pastu kena tnggu 3 bulan stgh , btul ke mcm tu:-?

yg cimb pulak , kena depo rm3k , waiting slama 3 bulan:eek:

mmg bnda ni btul atau x ?

atau ada kwn2 lain yg tau bank2 lain yg blh buat akaun sykt dengn mudah dn cepat , tlg share ye, tq bnyk2:)

setahu aku rm 2 k jer....dlm seminggu jer untuk pengesahan,,approved bleh on terus...
 

sedanfx

InstaForex Official, Introducing Broker
Platinum Member
Joined
May 31, 2007
Messages
6,361
Reaction score
193
Points
78
aku buat depo 1.5k je, pahtu dua mgu siap la.
 

nizamac79

InstaForex Official, Introducing Broker
Platinum Member
Joined
Jul 31, 2007
Messages
4,605
Reaction score
56
Points
30
minimum tak silap aku 2k ... sminggu je patutnya dah siap .. kalau ko tak siap ko call dia kasi follow up bia dia gelabah sket :D
 

neosa

Active Member
Joined
Feb 12, 2009
Messages
1,013
Reaction score
0
Points
30
cimb 1k.. maybank 2k.. tak silap aku kurang seminggu dah siap.. jgn kena kencing dah la bro..
 

old_code

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Oct 12, 2006
Messages
3,814
Reaction score
69
Points
30
cuber kat al rahji....aku dengar senang je....

all the best!!
 

mattop

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 20, 2007
Messages
12,396
Reaction score
10
Points
115
huhuu...

mattop wat 1K jer...

kena ader refferal laa....
 

dme30

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2008
Messages
6,454
Reaction score
88
Points
70
Buat dekat Bank Islam depo 1k je current acc..smgu siap
 

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
cuber kat al rahji....aku dengar senang je....

all the best!!

al-rajhi mmg bank paling bagus.....service pun baik. Nak wat Current Acc. RM500 je.​
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register