Buffet Ramadhan yang harga melambung tinggi dan sehingga rm140 di hotel restoran..??

CG Sponsors




dan50

Super Active Member
Joined
Aug 22, 2010
Messages
6,442
Reaction score
108
Points
73
buffet dan skrg trend bazaar ramadhan dengan trend naik harga tak kena tempat, setiap tahun mesti naik, isunya sebab penjual rasa demand banyak, yg kita plak guna lah people power utk boikot, supply kurang, baru lah harga turunn, contoh skrg bazaar randahan setiap tahun standard dah naik antara 0.50 ke 1.00, taufufa pun dah 2.50, marhaen skrg makan ape ade je kt rumah, bazaar utk org have2
 
Sponsored Post

Ardy

Active Member
Joined
Jun 15, 2010
Messages
1,946
Reaction score
124
Points
68


hotel casuarina meru, Ipoh, aku call smalam bapakkkkk

RM69.. baru ingat nak bawak orang tua

last2 g kat Hot Mama, Meru, Rm20 je sekepala jadi la
 

malrockstar

Super Active Member
Joined
Apr 6, 2011
Messages
8,488
Reaction score
34
Points
70
tahun ni company sponsor buffet kat blue wave shah alam.
100 lebih gak la 1 kepala.
 

[email protected]

Super Active Member
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,226
Reaction score
93
Points
80
murah ler nie...
patut bifer 499 satu kepala...
baru la hotel leh huntong...
nak makan yg sedap2...takkan nak baya 5 hengget...
dah dah...buke kat umah pon sodap...
 

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
7,196
Reaction score
392
Points
81
Kalau peniaga kat bazar ramadan yang jual mahal, kita gelar yahudi.
Kalau hotel yang buat buffet cekik darah tu, nak panggil apa pulak ek..
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
13,015
Reaction score
415
Points
141
Buka puasa gan buffet ni membazir je bg aku sbb makan sikit da kenyang... Tp klu teringin Sgt gan buffet jgn Cari hotel Cari restoran la
 

teapear

Active Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
1,774
Reaction score
152
Points
43
sekali sekala ok lah...support industry perhotelan...hebe
 

AlYamani

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
12,006
Reaction score
555
Points
161
Kemarin aku makan kat Bangi Golf Resort,RM59...aku bagi 10/10...

Kalau engkau tengok memang unsangkarable...
kamben golek,sup kambeng kawah,masakan melayu,masakan western,Masakan indian,masakan italian,NASI KERABU,cendoi,ais cream,kuih pelbagai beratur panjang giler,kuih ni part aku paling kagum...bukan sepuluh,bukan duplo...berpuluh kuih muih standard hotel...

Yang paling aku admire,ada sessionist band style gazal,tapi pakai elektrik...4 orang...

Pemandangan cantek,padang golf...

Aku paling rekemen sini,makanan paling sedap...setakat yg dah pergi buffet hotel,kat sini paling cun...

call online dapat murah 59...kalau walk in 79...

Seating aku suggest,samada table area hall A,siang menghadap padang golf,atau yg kat tengah depan sessionist band...memang cun...
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register