BTC USD 62,237.9 Gold USD 1,764.35
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Budak sekarang kalau bergambar...

boblynn02

Active+ Member
Joined
Sep 8, 2007
Messages
3,457
Reaction score
81
Points
30
...

Aku heran la.. Agaknya jadi kebanggaan kalau bergambar mcm ni. Sedih tgk bebudak sekarang.. dah mcm [email protected] dan [email protected]!!!:mad:


..
1.jpg


2.jpg




Siapa yang salah? guru kat sekolah, diri sendiri, mak bapak atau masyarakat?:(


..

.....
 
Sponsored Post

ceria28

Legendary Member
Joined
Mar 13, 2007
Messages
11,902
Reaction score
109
Points
123
Semua terikut2 mcm dlm movie tanpa memikirkan baik atau buruknya. Benda yg tak elok mmg slalu suka dan senang ikut.
 

-pojie-

Well-Known, Member, XM Official, Representative
Joined
Oct 29, 2008
Messages
20,951
Reaction score
50
Points
120
mcm bod0 jer aku nengok budak nie..
 

ammar5

Super Active Member
Joined
Feb 23, 2006
Messages
6,511
Reaction score
14
Points
65
bila manusia yg mmg sedia dh ada akal x menggunakan dgn baik...jadi la hina lagi dr binatang yg mmg tarak akai.........:p:p
 

soyabean84

Active+ Member
Joined
Mar 18, 2009
Messages
3,255
Reaction score
80
Points
30
Payah klau dah x tahu ape yg diorg buat... Siap bangga tu boleh ambk gambar mcm tu...
 

CL's

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Apr 28, 2009
Messages
14,094
Reaction score
246
Points
128
macam CILABI jer...
masa depan nak jadi GAY ker?
:mad::mad::mad:
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register