BTC USD 28,335.9 Gold USD 1,967.86
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai Budak Lelaki Baring Atas Lantai Gara-Gara Bapa Pakaikan...

InstaForexRebat

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
58,370
Joined
Nov 9, 2008
Messages
58,370
Reaction score
5,557
Points
721
ragam.ashx

Seorang kanak-kanak yang kecewa dipakaikan baju sejuk yang sepadan dengan sarung tangannya bertindak untuk berbaring di atas lantai sebuah pasaraya. - Twitter/ SparkyRoar

KADANGKALA bukan orang dewasa sahaja yang mempunyai masalah dalam kehidupan, kanak-kanak juga mungkin mengalami situasi sukar di atas sebab-sebab tertentu.

Seorang kanak-kanak berdepan situasi 'sukar' dalam hidupnya dan memutuskan agar keinginannya didengari sewaktu berada di luar sebuah pasaraya.

Semuanya gara-gara bapa budak lelaki itu memakaikannya baju sejuk dan sarung tangan berwarna biru yang sepadan.

Citarasa bapanya itu dianggap 'melampau' oleh budak lelaki tersebut dan dia kemudian berbaring di atas lantai di luar sebuah kedai.

Seorang wanita yang prihatin dengan situasi itu terkejut melihat kanak-kanak berkenaan hanyat terbaring dan tidak bergerak di atas lantai sewaktu melalui kawasan itu.

1f5a324820ca4daa87090215277ee347.ashx

Pengguna Twitter, @vickyrex turut berkongsi gelagat anak perempuannya.

Wanita tersebut bertanya tentang keadaan sebenar dan si bapa hanya membalas: "Dia kecewa melihat sarung tangannya sama warna dengan jaketnya."

Wanita berkenaan mengambil gambar kanak-kanak itu dan memuat naik insiden melucukan itu di laman sosial.

Ia kemudiannya menerima lebih 25,000 'retweet'.

Seorang netizen turut memuat naik gambar anak perempuannya melakukan perkara sama kerana enggan melalui lorong lain di sebuah kedai runcit. - Mirror UK

Baca lebih lanjut di http://www.mstar.com.my/berita/berita-dunia/2018/01/30/baring-atas-lantai/#YYftizBTfA1qSsJP.99
 
Sponsored Post

Sponsored Post

Top
Log in Register